Actualitate

BACALAUREAT. Ce subiecte au primit astazi elevii la Istorie si Matematica – FOTO

Publicat: 06 iul. 2016

Astazi, 6 iulie, absolventii de liceu sustin o noua proba in cadrul examenului de Bacalaureat, acestia fiind evaluati la Istorie, dar si la Matematica, unde subiectele difera in functie de filiera, fiind vorba de profilul uman, cel real si cel tehnologic. La istorie a fost extrasa varianta 8. Proba la istorie a inceput, iar elevii au primit subiecte la ora 9:00. Unii elevi au iesit din sala dupa doar o ora de la primirea subiectelor. De exemplu, la subiectul 3, a picat romania postbelica. Iata, mai jos, ce au primit elevii la Istorie, dar si la Matematica. 

Vezi si Scandal de AMPLOARE la BAC. 5.000 de elevi cer ca „Morometii” sa fie considerat un roman interbelic

Comentarii
  • In cazul acestor copii care nu eau proba scrisa la matematica profesorul care la pregatit timp de 4 ani sa fie exclus din scoala fara drept de a mai preda, deoarece nu a avut intersul sa pregateasca copii nici de nota 5, este incompetent, de ce este in Romania matematica obligatorie ?la ce le foloseste ,prfesori nu se fac, daca profesorul nu stie matematica cum le ceri copiilor, este o nebunie, in alte tari inveti ce iti place, numai la noi tte indoapa cu matematica si cu profesori de 2 lei care cer ce ei nu stiu.

  • Propun ca si analfabetii care publica diverse comentarii pe internet sa fie cenzurati. Nu te-ar mai durea capul dupa citirea comentariilor…

Adauga un comentariu