National

Baconschi: De azi nu mai e nicio urma de Traian Basescu in PDL

Publicat: 24 mart. 2014
1

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi, care ocupa locul trei pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, a declarat ca de luni „nu mai exista nicio urma de Traian Basescu in PDL” si a salutat venirea Elenei Basescu in PMP.

Citeste si PROTEST fata de acciza la combustibil: Peste 8.000 de participanti la mitingul din Capitala

Baconschi a facut aceasta declaratie la depunerea listei candidatilor PMP pentru euroalegeri, la sediul Biroului Electoral Central.

Citeste si Udrea: Liderii partidelor de dreapta sunt foarte orgoliosi. Poate revin pe pamant dupa alegeri

„De astazi inainte avem o campanie in fata, vom da primul test electoral, avem o echipa excelenta de profesionisti. Tot de astazi nu mai exista nicio urma de Traian Basescu in PDL. Salut venirea Elenei Basescu in PMP si totodata am constatat cu o satisfactie legitima faptul ca, prin decizia Elenei Basescu, adversarii PMP si-au inghitit brusc discursul moralist”, a spus Teodor Baconschi.

Citeste si Condamnatul Relu Fenechiu, luat la ochi de Miscarea Populara

Elena Basescu a intrat in PMP, a anuntat, luni, presedintele formatiunii, Eugen Tomac, intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de Elena Udrea si de fiica presedintelui, care a anuntat ca nu va candida la europarlamentare.

Comentarii
  • Extraordinar..o spune ca si cum eba era un motiv de mandrie. Cata ipocrizie si demagogie! Pai ba baconschi, daca spui asemenea tampenii…te astepti cumva ca cineva sa puna stampila pe tine? Nu-si da seama ca-si trage singur presul de sub picioare?

  • Domnule Mihai, de ce esti carcotas?
    Dumneata nu vezi ca „telectual” la…
    „telectual” trage? Cum sa nu fie bucuros un raspopit care o face pe filozoful ca i s-a alaturat un personaj un pic mai prost ca el, pentru a ajunge pe locul 3? Daca tot el va coordona alegerile la Paris, au sanse si agramatii de la PMP.

Adauga un comentariu