Magazin

Bahmu a fost azi la „Protectia copilului” – Emotii calmate cu un fum

Publicat: 13 aug. 2012

Adriana Bahmuteanu a vrut sa afle daca Prigoana i-a facut reclamatie, dupa care a luat legatura cu presedintele T.A.T.A., Bogdan Draghici pentru a o ajuta pe viitor.

Razboiul dintre sotii Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu continua sa dezvolte aproape zilnic noi batalii, de la ruptura produsa saptamana trecuta.

La prima vedere, miza principala pare a fi custodia celor doi baieti pe care acestia ii au impreuna, Mihai Maximus si Eduard Gabriel, nascuti in 2007 si 2010.

De aceasta data, campul de bataie s-a schimbat, dupa tribunal si Politie, ajungandu-se la Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului.

In cursul zilei de luni, in jurul orei 13:30, Bahmuteanu s-a deplasat la sediul din Capitala al agentiei pentru a lamuri o informatie ajunsa recent la urechile sale. Bruneta ar fi fost alarmata ca Prigoana i-a facut o reclamatie la „Protectia copilului”. Speriata de posibilele complicatii care s-ar putea naste, Bahmuteanu s-a interesat astazi, la pranz, daca este vreo plangere impotriva ei, depusa de catre Prigoana.

Dupa o intalnire de cateva minute, Adriana Bahmuteanu s-a lamurit ca nu este nicio reclamatie, relaxandu-se apoi la o tigara in fata sediului. Totusi, ca sa previna un posibil pas al lui Prigoana in zilele urmatoare pe aceasta linie, Bahmuteanu a luat legatura cu presedintele organizatiei T.A.T.A., Bogdan Draghici, in ideea de a o consilia in aceasta problema unde la mijloc sunt cei doi minori, Mihai Maximus si Eduard Gabriel. In urma discutiei, Draghici i-a promis Adrianei Bahmuteanu ca se va implica in acest caz.

Sursa: cancan.roloading...

Adauga un comentariu