Magazin

Bahmu, pipaita pe sani de Adi de la Valcea – FOTO

Publicat: 15 ian. 2013

Revelionul Lautarilor a fost un spectacol desavarsit asa si cei prezenti s-au distrat la petrecere cat pentru tot anul. Pentru ca de fiecare data lautarii le canta si ii distreaza pe toti, o singura zi din an vor sa recupereze si sa se simta bine asa cum oamenii prezenti la cantarile lor o fac de fiecare data.

Cei mai cunoscuti interpreti de manele si nu numai au fost prezenti la petrecerea denumita generic „Revelionul Lautarilor” si amfitrioana chefului a fost Adriana Bahmuteanu.

Pentru ca a vrut sa fie in preajma tuturor invitatilor si sa faca pe toata lumea sa se simta confortabil, Adriana a vorbit cu toti cei prezenti la petrecere. In euforia creata datorita atmosferei incendiare, Bahmu a fost protagonista unui episod mai delicat care l-a avut in prim plan si pe Adi de la Valcea, venit la chef impreuna cu sotia lui si cu baiatul lui.

Desi se cunosc, Adriana si Adi de la Valcea au interactionat intr-o maniera mai putin obisnuita in momentul in care manelistul a atins-o pe sani pe sotia lui Silviu Prigoana. Din filmare se vede ca gestul lui Adi de la Valcea a fost total nevinovat si neintentionat, dar reactia de uimire a Adrianei ramane nepretuita mai ales ca Bahmu a incercat sa treaca cu eleganta peste momentul usor stanjenitor.

Sursa: cancan.ro

Adauga un comentariu