Magazin

Bahmu pregateste o impacare cu Zavo – Vezi cum

Publicat: 06 sept. 2012

Dupa scandalul cu Oana Zavoranu, din primavara acestui an, cand aceasta ar fi decarat despre Adriana Bahmuteanu ca si-a inselat sotul, Bahmu este dispusa sa fluture steagul alb. Ea ar vrea sa se impace cu Zavo si ar chema-o in nou emisiune pe care o va avea la Antena 2 pentru a face asta.

In primavara Adriana si Oana au pornit un intreg razboi al declaratiilor. Atunci Bahmu a spus despre Zavo ca in locul ei ar sta acasa si nu ar face turul televiziunilor sa vorbeasca despre fostul sot si nunta lui, iar Oana a sarit imediat la gatul sotiei lui Prigoana, acuzand-o ca l-a inselat pe acesta acum cativa ani.

Acum, Bahmuteanca ar fi dispusa sa ingroape securea razboiului si nu oricum, ci in propria emisiune. Aceasta a declarat la Libertatea TV ca ar invita-o pe Oana Zavoranu pentru o impacare in direct.

”Nu as avea nimic impotriva sa o chem pe Oana Zavoranu la emisiunea mea. Eu nu am nimic cu ea. Nu stiu de ce are problema asta cu mine, dar ne-am impaca in direct, pentru rating”, a declarat Adriana.

Sursa: libertatea.roloading...

Adauga un comentariu