Magazin

Bahmuteanca din nou in lacrimi la TV

Publicat: 07 mai 2014

Adriana Bahmuteanu a implinit 40 de ani. Ea a vorbit, cu ochii in lacrimi, despre relatia tumultoasa pe care a avut-o si o are cu sotul sau, omul de afaceri Silviu Prigoana.

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena 1, Adriana Bahmuteanu, care pe 7 mai 2014 a implinit 40 de ani, a vorbit, cu lacrimi in ochi despre viata alaturi de sotul ei, Silviu Prigoana.

Citeste si Adriana Bahmuteanu, SCANDAL dupa ce i-au plecat invitatii! „Astazi s-a terminat!”

Daca in trecut, relatia celor doi a fost ca o adevarata telenovela, nici acum lucrurile nu sunt tocmai perfecte. Desi era aniversarea ei, vedeta de televiziune a izbucnit in lacrimi.

„Copiii sunt foarte afectati de ce se intampla intre noi. S-au intamplat foarte multe. Fiecare cuplu are discutii. Teoretic, nu ne lipseste nimic, dar practic ne lipsesc foarte multe…”, a afirmat Adriana Bahmuteanu.

Intre cei doi soti sunt discutii legate de faptul ca vedeta de televiziune nu a vrut sa renunte la procesele pe care le are contra lui Prigoana.

Citeste si Lovitura teribila pentru Adriana Bahmuteanu chiar din partea sotului ei

„Ai doi copii si tu vrei sa ma bagi in puscarie”, i-a spus prigoana sotiei sale.

„Iar tu vrei sa ma bagi in pamant”, i-a raspuns Bahmuteanu.

In cadrul interviului de la Antena 1, Adriana Bahmuteanu a mai spus:

„Aveti grija cu cine faceti copii si cu cine va maritati… E un om pe care l-am iubit foarte mult, dar asa nu se mai poate. Daca nu m-as fi impacat cu el, as fi regretat toata viata. M-am gandit la copii… Anul asta am facut tot sa fim o familie. Daca ne vom desparti, sper ca ei, copiii, sa nu simta prea tare asta”.

Citeste si Adriana Bahmuteanu a povestit cum a MANCAT BATAIE de la primul sot

In ultima vreme, Adriana Bahmuteanu a avut probleme de sanatate si a aratat la TV branula pe care o avea la mana.

„A fost alaturi de mine, de ce sa zic”, a comentat vedeta despre sotul ei.loading...

Comentarii
  • VEDETAA?NU E PREA MULT SPUS?E O ZIARISTA SI ATIT”” NOROC DE ACEST „”DOMN:: PRIGOANA CA RIDICATO CA ERA VAI MAMA EI DE „”TIGANCA”” DACA NU ARE NRVOIE DE EL SA IL LASE.CIRC PE PIINE

Adauga un comentariu