Actualitate

Baia cu bere, un obicei spa care ne-a ramas din Evul Mediu. Acest tratament este benefic pentru organism

Publicat: 26 iul. 2018
17

Baia cu bere este, probabil, una dintre cele mai "savuroase" tratamente spa din cate exista. Republica ceha este renumita pentru consumul si productia acestei bauturi, de aceea nu am fost surprinsi sa aflam ca in Praga exista mai multe centre spa, unde ingredientul de baza pentru tratamente este chiar berea.

Baia cu bere – un obicei din Evul Mediu

Baia cu bere nu este o gaselnita noua, practicandu-se deja de cateva sute de ani. Cei de la Bernard Beer Spa din Praga pun in practica acest vechi obicei intr-un cadru cat se poate de primitor si relaxant. Pentru baile cu bere sunt folosite numai ingrediente naturale, hamei si drojdie de cea mai buna calitate, astfel incat efectul terapeutic sa fie garantat. Bere este nepasteurizata si isi pastreaza calitatea, gustul si aroma, datorita ingredientelor si procedurii traditionale de producere.

Baia cu bere are loc in niste cazi speciale, de doua persoane, care pastreaza temperatura potrivita si dosajul perfect de ingrediente. Baia cu bere este insotia, mai apoi, de un masaj cu aceeasi bautura amaruie. Tratamentele curata organismul si pot fi repetate o data la o luna.

Care sunt efectele terapeutice ale baii cu bere

Baia cu bere contine numeroase ingrediente care sunt de mult timp utilizate in medicina. Foloseste extrase naturale ce servesc la fabricarea berii cehe, de exemplu: drojdia de bere, anumite varietati de hamei din zona Zatec, daca tot vorbim de Cehia, malt si apa.

Iata efectele baii cu bere:

– intinerirea pielii;

– aport de vitamine, de carbohidrati si de proteine;

– efecte calmante asupra pielii, parului si muschilor;

– reduce tensiunea musculara si stresul;

– contribuie la regenerarea nu numai a corpului, dar si a starii de spirit;

– imbunatateste circulatia sanguina;

– ajuta la detoxifierea organismului prin eliminarea substantelor nocive;

– este tratament simptomatic al durerilor de spate si articulare;

– curata porii;

– normalizeaza ritmul cardiac;

– trateaza psoriazisul, acneea, celulita.

Adauga un comentariu