Sport

Baiatul lui Michael Schumacher, la prima victorie in Formula 3, pe un circuit foarte drag tatalui sau

Publicat: 28 iul. 2018
1

Germanul Mick Schumacher a avut parte sambata de prima sa victorie in Formula 3, acolo unde concureaza in echipa Prema Theodore Racing, pe un circuit istoric, cel din Belgia de la Spa-Francorchamps.

Este acelasi circuit pe care Michael Schumacher debuta in Formual 1 pe 25 august 1991, iar un an mai tarziu, pe 30 august 1992 castiga si prima cursa in F1.

Chiar daca Mick a plecat de pe grila de start de pe pozitia a sasea, Schumacher s-a impus dupa o cursa complicata, in care s-a pornit de o pista udata de ploaie, care s-a uscat treptat.

In clasamentul general din F3, Mick Schumacher ocupa locul 8 cu 101 puncte, la 53 de puncte de liderul Marcus Armstrong, colegul sau de echipa, locul 3 in cursa de sambata.

Tatal lui Mick, Michael Schumacher, septuplu campion in Formula 1, cel mai mare pilot din toate timpurile, este si acum in stare extrem de grava dupa un accident de schi petrecut in iarna lui 2013, pe o partie din Franta.

In ultimii ani, familia lui Schumi a fost extrem de zgarcita cu informatiile despre starea medicala, despre modificarile prin care a mai trecut germanul in ultima vreme.

Adauga un comentariu