Magazin

Baietel RAPIT si TERORIZAT la comanda familiei pentru ca era prea AMIABIL

Publicat: 08 feb. 2015

Caz socant in Statele Unite ale Americii. Un copil de 6 ani a fost rapit si terorizat la comanda propriei familii. Rudele au vrut sa-i arate micutului ca nu este bine sa intre in vorba cu strainii. Familia unui baietel din Missouri, SUA, este acuzata ca a comandat rapirea acestuia, pentru ca era prea amabil si politicos. Mama, bunica si matusa copilului au vrut sa ii dea o lectie pe care sa nu o uite. Cele trei femei au rugat un barbat, care lucra impreuna cu una dintre ele, sa il rapeasca pe micut.

Citeste si:Alerta maxima din cauza unui copil disparut de acasa
Barbatul a fost de acord cu lectia socanta. Asa ca l-a acostat pe micut cand acesta se intorcea acasa de la scoala si l-a bagat cu forta intr-o dubita. L-a amenintat cu o arma, i-a legat mainile si picioarele si i-a pus o geaca pe cap. Apoi, l-a dus in subsolul propriei casei , unde matusa sa i-a dat jos pantalonii si l-a amenintat ca va fi vandut proxenetilor. Dupa patru ore de cosmar, baiatul a fost eliberat si dus la rudele care il asteptau sa il certe.

Citeste si: Corpul sau l-a tinut PRIZONIER timp de 12 ani. A reusit intr-o zi sa le arate tuturor ca INCA e acolo!
„In cei 11 ani de cand sunt in politie nu am mai vazut asa ceva. Sa li se para in regula sa terorizeze un copil, sa ii spuna ca va muri”, a declarat politistul Andy Binder. Traumatizat, copilul a povestit la scoala ce i s-a intamplat, iar profesorii au alertat autoritatile. Politia i-a arestat pe cei patru adulti, care nu considera ca au facut ceva rau. Baiatul sta acum cu o alta ruda.loading...

Adauga un comentariu