National

Băiețelul de 8 ani din Cluj-Napoca, dat dispărut pe 25 iulie, a fost găsit înjunghiat. Tatăl, principalul suspect, a fost prins

Publicat: 29 iul. 2020
Copilul de 8 ani, din Cluj-Napoca, a fost gasit înjunghiat în mașina tatălui său

O nouă tragedie zguduie România. Un băiețel de 8 ani, din Cluj-Napoca, a fost găsit fără suflare. El fusese dat dispărut de acasa pe data de 25 iulie și era căutat de Poliție. Copilul a fost găsit fără viață în zona localității Lita din apropierea orașului Turda.

Surse judiciare au declarat pentru mediafax.ro că băiețelul a fost înjunghiat și se afla în mașina tatălui său cu care plecase de acasă.

IPJ Cluj a anunțat în 25 iulie că un copil în vârsta de 8 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat de acasă cu tatăl său și nu s-a mai întors. Poliția fusese sesizată de mama copilului. De asemenea, din data de 25 iulie tatăl copilului nu a mai putut fi contactat.

Știrea că băiețelul de 8 ani din Cluj a fost găsit fără suflare într-un sat de lângă Turda a bulversat întreaga comunitate. Surse judiciare au declarat ca băietelul a fost găsit înjunghiat în mașina tatălui său, o Dacia Stepway.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, fiind vorba despre o suspiciune de omor. În cele din urmă, tatăl copilului ucis cu sânge rece a fost prins, pe raza localității Filea de Jos, din județul Cluj.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, Mihaela Sfiriac, a declarat că se fac cercetări pentru omor.

„Copilul de 8 ani care fusese dat dispărut a fost găsit decedat într-o mașina pe drumul dintre Lita și Petreștii de Jos. Copilul avea o plagă înjunghiată în piept”, a spus Mihaela Sfiriac.

Adauga un comentariu