Evenimente

Bal in bataie de joc la Palatul Cantacuzino : Mostenitoarea Bratienilor s-a facut de rusine pentru ca a ,,confundat” Pascaniul cu Franta

Publicat: 27 sept. 2011

Din dorinta de a atrage atentia opiniei publice asupra unei cladiri monument istoric, aflat in paragina, mostenitoarea Bratienilor, frantuzoaica Marie-Helene Fabra a organizat sambata seara un bal la Palatul Cantacuzino din Pascani. Cu ajutorul conducerii Casei de Cultura si din cauza lipsei de implicare din partea Primariei Pascani, ceea ce ar fi trebuit sa fie evenimentul anului s-a transformat int-o tragico-comedie de prost gust. In pripa si fara prea multa preocupare pentu detalii asa cum se intampla la astfel de evenimente, organizatorii au invitat spuma orasului sa participe la un bal de zile mari. Din nefericie participarea a fost pe masura mediatizarii evenimentului adica foarte mica, singurele personalitati prezente fiind senatorul PSD Florin Constantienscu, impeuna cu sotia sa si viceprimarul Neculai Enea.

Balul a inceput in jurul orei 19.30, mai mult pe intuneric, cu un moment coregrafic si o expozitie de arta, vernisajul programat nemaiavand loc. Au urmat apoi discursurile organizatorilor care printre altele si-au cerut scuze pentru slaba organizare si pentru faptul ca wc-urile palatului nu puteau fi folosite. Problema a fost rezolvata imediat fiind amplasat un wc ecologic, in curtea palatului. Mostenitoarea Bratienilor a promis ca va avea grija de cladire si ca va face tot posibiul pentru a fi reparata si intrtinuta.
Apoi a urmat un concert de muzica medievala sustinut de cunoscuta formatie “Trei parale” la care cei prezenti nu prea s-au inghesuit sa danseze, precum si un asa zis dineu unde au fost servite preparate din carne cu paine si vin in pahare de plastic.
 Mentionam ca pretul unui bilet de intrare a fost de 8 lei.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit