Magazin

BALADA violatoarei Luminita Perijoc – VIDEO SENZATIONAL

Publicat: 06 sept. 2012
1

Corneliu Vadim Tudor a scris „Balada violatoarei de taximetristi„. Inspirat din viata tumultoasa a Luminitei Perijoc, sexy-violatoarea din Tulcea, acesta nu s-a putut stapani sa nu ii scrie cateva versuri, scrie Cancan.

Invitat la o emisiune de la Antena 1, Corneliu Vadim Tudor a recitat balada pe care i-a compus-o Angelinei Jolie de Romania, care este acuza ca ar fi violat un sofer de taxi.
„Luminita Perijoc atrage barbati in bloc dupa care le da foc. Le pune la gat satarul ca sa le faca hatarul. Ii taie si la ureche de parca e lovita streche. Iata-l pe taximetrist, ziua vesel, noapte trist! Nimfomana in capot, ii da una peste bot! Daca nu o violeaza, ea se jura ca-l castreaza.

Insa la asa macel moare orice cocosel. Ah, ce muiere abrasa, ca o iapa naravasa, are ochii lui Basescu, gura lui Crin Antonescu, nasul lui Ceausescu!

Luminita, fata tatii, nu vrei sa dai in pramatii? Ai putea fi mai utila ca societatea civila! Te trimit la Marko Bela sa-i bagi in fund umbrela si o sa deschizi incet pana-l duci la Salvavet. Du-te tu si violeaza pe oricare alta loaza, pe Smirnov si Maracuta, lasa-i neica fara puta! Te ajut eu sa-i castrezi ca pe cainii maidanezi pe cei care au talharit si brusc s-au imbogatit. Au jefuit Romania si au instalat anarhia! Eu nu te-as inchide, fato, tu esti mai tare ca NATO. Tu esti bomba in bikini care sperie vecinii. Te trimit la Budapesta, sa-i dribelzi ca Iniesta. Cand apari tu in furou, cad ungurii in popou. Cand apari goala-n balcon, seaca lacul Balaton. Lasa-l pe sofer, saracul, ca era sa dai de dracu. L-ai bagat in impotenta ca Oltchim in insolventa!

Hai la mine in partid si te fac vedeta rapid. La intrarea in Romania anunt KGB si CIA! Scris cu litere de foc: Nu va puneti viata in joc, pericol de Perijoc. Luminita, nesatula, e nepoata lui Dracula”, zice balada lui Vadim, potrivit Cancan.

Comentarii
  • VADIME TATA,,,,NU AI TALENT DELOC LA POEZIE,ESTI PENIBIL,SI VULGAR,AI POMENIT DE UNGURI,NUAI LOC DE EI?,CE-AR FI SA-I PUPI IN CUR PE TOTI,NESIMTITULE!

  • Bravo domnule Vadim inca o data ne dovediti ca santeti un om inteligent , spontan ,din pacate aveti unele iesiri cateodata dar ce sa faci ,cineva spunea ca acolo unde este geniu este si un graunte de nebunie cad despre dm Olga asteptam sa scrieti si dv ceva dar ma tem ca nu o sa reusiti

Adauga un comentariu