Eveniment-Social

Balanescu: „Cel mai prost primar din tara – Nichita Gheorghe” – FOTO

Publicat: 27 feb. 2012

Sorin Balanescu, presedintele Forumului Asociatiilor Publice pentru Transparenta in Administratie (FAPTA), a protestat ieri in fata Palatului Roznovanu pentru a 24-a zi consecutiv. Daca pana acum manifesta impotriva primarului Gheorghe Nichita, de aceasta data s-a aratat nemultumit de Politia Locala. Dupa ce sambata era sa ramana fara masina, Balanescu a cerut si astazi explicatii din partea angajatilor Politiei Locale. Omul de afaceri a mers in fata primariei insotit de un prieten si, timp de cateva zeci de minute, a afisat bannere si a scandat lozinci. „Politia Locala face un abuz urias. A ajuns un instrument de manevra al primariei. Nu se mai poate asa ceva. Pentru ce stau atatia politisti locali la primarie? Este un non-sens. Politia Locala a fost facuta doar sa bage mana adanc in buzunarele iesenilor. Au vrut sa-mi ridice masina fara nici o explicatie. Nici nu mai avem unde parca in orasul asta. Nu se mai poate asa ceva”, a spus Sorin Balanescu.

Omul de afaceri si prietenul sau au afisat diferite mesaje anti-Nichita si Politia Locala: „Cel mai prost primar din tara: Nichita Gheorghe”, „Politia Locala – instrument pentru furat din buzunarele iesenilor” si „Domnule Dumitru Prunariu, te rugam nu duce hotu’ in cosmos. Hotu’ asta o sa fure planetele. Hotule, apeleaza la DIICOT sa ajungi langa Cosmos Tanase„.

Comentarii
  • domnule B faceti campania aia despre care vorbeati ieri pentru atacarea hotararii de consiliu local in ceea ce priveste ridicarea masinilor. NOI IESENII VA SUSTINEM. DATI DE STIRE IN ZIARE SI SUSTINATORII VOR APAREA IMEDIAT.

  • Ce ,,papitoilor,, a-ti terminat circul pe astazi a-ti citit presa si nu va convin comentariile? hai sictir hahalere retardate cu tot cu sustinatorii vostri.

  • ,,Asa va trebuie daca sunteti fraieri si nu stiti sa-l calcati pe cap cand trebuie.Un dobitoc care i-si bate joc de o institutie intreaga,de ce a-ti cedat si nu ia-ti ridicat masina? a ris de voi si o sa-si mai bata joc ca a vazut ca sunteti slabi.Dar ce sa mai zic am vazut ca intr-o zi va amenintat sa nu va apropiati de el ca e inarmat!!? are pistol ,atunci trebuia calcat pe cap dar cine sa faca asta?? Slabi fff slabi sunteti a ajuns sa rada un infractor de voi,,

  • Mie acesti oameni mi se pare ca sant doi oameni normali responsabili cu coloana vertebrala care realizeaza in comparatie cu altii in ce hal a ajuns acest oras si nu o spun pe la colturi ca altii bravo domnilor ,daca au dosare sau probleme cu fiscul asta este treaba lor dar au dreptate din multe puncte de vedere

Adauga un comentariu