Fotbal extern

Ballack ar putea pleca de la Bayer Leverkusen

Publicat: 06 ian. 2012

Michael Ballack a lăsat să se înţeleagă într-un interviu că va părăsi Bayer Leverkusen la sfarşitul sezonului, însă probabil nu se va retrage încă.

”Am semnat pentru doi ani şi este clar pentru cele două părţi că aceasta este perioada. După ce voi pleca, aş vrea să fac ceva diferit”, a declarat Ballack (35 ani), într-un interviu acordat canalului Sky Sport News, respingand însă ideea retragerii definitive din activitate.

”Nu vreau să mă retrag complet. Nu s-a pus niciodată problema. Mai am încă şase luni să reflectez asupra situaţiei”, a asigurat fostul căpitan al Mannschaft, care a evocat deja dorinţa de a mai juca ”încă unul, doi sau trei ani la un nivel bun, dacă sănătatea îmi va permite”.

In aşteptare, el speră ca Bayer Leverkusen să aibă o a doua parte a sezonului mai bună, prima terminand-o pe locul 6, la 8 puncte de podium, şi la 11 puncte de lidera Bayern Munchen. Nemaiţinand seama şi de o eliminare în primul tur al Cupei Germaniei.

Totuşi, Ballack a condus-o pe Bayer la calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în detrimentul fostului său club Chelsea, iar pe 14 februarie va avea onoarea să joace pe teren propriu, în primul tur, împotriva Barcelonei.loading...

Adauga un comentariu