Magazin

Banala poseta, un real pericol. Cat de neglijente sunt femeile

Publicat: 16 aug. 2015
Cercetatorii spun ca geanta unei femei este plina de bacterii, preluate din bai si de pe blatul din bucatarie, acestea reprezentand un real pericol pentru sanatate intrucat nu sunt niciodata curatate. Specialistii de la Universitatea din Mauritius au testat 145 de genti de la 80 de femei si 65 de barbati, iar rezultatele au indicat ca 95.2% dintre acestea erau contaminate cu bacterii. Cele mai murdare erau gentile femeilor, acestea nefiind niciodata curatate.
„Gentile purtate de femei sau barbati pot transmite boli. Bacteriile se dezvolta intr-o mai mare masura pe gentile femeilor decat pe cele folosite de barbati. Datele mai arata ca doar 2.1 dintre femeile incluse in studiu isi curatau gentile macar o data pe luna, in timp ce 81.5% nici macar nu le goleau. Cele mai putine bacterii se gasesc pe si in gentile de piele, intrucat suprafata neteda a pielii face mai dificila cresterea bacteriilor.


loading...

Comentarii
  • GENTILE DACA SUNT FACUTE DIN MATRIAL BUN…PIELE SAU VINILIN ..SE POT SPALA INTOARSE PE DOS IN MASINA DE SPALAT SI USCATE LA UMBRA ,NU LA SORE PT CA SE INTARESC

Adauga un comentariu