Local

Bande de hoti terorizeaza Pascaniul si comunele din jur

Publicat: 12 feb. 2013

S-ar parea ca din cauza saraciei s-a inmultit numarul de cazuri in care indivizi certati cu legea apeleaza la mijloace ilegale pentru a-si asigura existenta. Cel putin in nordul judetului, pe langa municipiul Pascani, s-au inmultit numarul de cazuri de talharii, spargeri si furturi din locuinte. Astfel, de la inceputul anului si pana zilele trecute, comuna Ciohorani a fost terorizata de niste indivizi care au comis mai multe spargeri din locuinte. Acesti indivizi spargeau in special case in care stiau ca locuiesc batrani, persoane care nu se pot apara in fata unor asemenea agresiuni. „I-am identificat in cursul zilei de ieri, este vorba despre doi indivizi din Ciohorani, le-am facut si perchezitie si am gasit la domiciliul lor o parte din obiectele furate din casele in care au intrat. Noi vom propune procurorului arestarea preventiva a celor doi”, a spus Mihai Nacuta, seful Politiei municipiului Pascani.

De asemenea, in cursul zilei de ieri, au fost arestati trei indivizi care au comis mai multe furturi din magazinele municipiului Pascani. In acest dosar au fost identificati cinci faptuitori, dar numai in cazul a trei dintre ei s-a dispus masura arestarii preventive. Cei cinci indivizi sunt din comuna Cristesti. „Fenomenul este sub control. Am cerut masura arestarii in cazul indivizilor din Cristesti si vom lua masurile legale si in cazul celor de la Ciohorani”, a declarat Liviu Beceru, prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani.loading...

Comentarii
  • in cazuri extreme se iau masuri extreme. sau nu vreti??? doar vreti sa tineti oamenii departe de ce se intimpla in conducere in general și speriindu-i cu hotii agresivi nu mai vedem hotii pasnici de la primarii de la firme le capușe de linga primarii cit și alti hoti pașnici care ne iau banii doar cu o semnatura .

Adauga un comentariu