Local

Bani si tigari confiscate de la traficantii din Piata Nicolina

Publicat: 29 iul. 2015
1

In cadrul unei actiuni pentru combaterea comertului ilicit, la data de 29 iulie, în jurul orei 11:30, politistii locali care se aflau în zona Piata Nicolina au depistat-o pe L.E., in varsta de 50 ani, domiciliata în municipiul Iasi, în timp ce încerca sa comercializeze tigarete provenite din Republica Moldova. În uma controlului efectuat, asupra sa au fost gasite 600 de tigarete si suma de 763 lei provenita din comertul ilegal cu produse accizabile.

„Persoana în cauza a fost condusa Sectia a V-a Politie pentru continuarea verificarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun în acest caz, conform prevederilor Legii numarul 86 din 2006, privind Codul vamal al României”, au declarat oficialii Politiei Locale Iasi.

In zona Pietei Nicolina exista si numeroase nereguli legate de locurile de parcare si caile de acces, multi soferi fiind sanctionati cu amenda în valoare de 210 lei si doua puncte penalizare deoarece au circulat cu autoturismul dinspre strada Mitropolit Varlaam spre bulevardul Socola, fara a respecta semnificatia indicatorului rutier „Accesul interzis”.

Adauga un comentariu