Sport

Barbara Schett, declarație neașteptată: „Dacă le vezi pe Simona Halep și pe Emma Răducanu mergând pe stradă, nimeni nu le-ar recunoaște”

Publicat: 16 nov. 2021
Simona Halep
Simona Halep

Barbara Schett, fostă jucătoare profesionistă din Austria și moderatoarea emisiunii „Game, Set și Mats” de la Eurosport, a făcut o remarcă neașteptată la adresa Simonei Halep și a Emmei Răducanu, la scurt timp după ce a intervievat-o pe Simona Halep la turneul de la Linz.

Barbara Schett susține că Simona Halep și Emma Răducanu nu se ridică la valoarea unor legende ale tenisului precum Serena Williams sau Steffi Graf.

„Este foarte important pentru tenis să aibă nume importante și personalități puternice. ATP se poate lăuda cu mai multe astfel de nume în prezent, dar în circuitul WTA este mai complicat. Atunci când jucam eu, oamenii știau numele starurilor. Știau de Steffi Graf, de Serena, de Mary Pierce, Jennifer Capriati… Acum nu mai este cazul în Linz.

Dacă le vezi pe Simona Halep și pe Emma Răducanu mergând pe stradă, nimeni nu le-ar recunoaște. Nu este vina lor, trăim într-o eră în care social media ridică oamenii care nu au făcut nimic. Trebuie să înțelegi această realitate și faptul că este mult mai dificil să vinzi circuitul WTA”, a spus Barbara Schett, conform We Love Tennis.

Simona Halep s-a deplasat cu trenul de la Viena la Linz și a spus că nu a fost recunoscută de ceilalți călători:

„Nu m-a recunoscut nimeni! Nu prea era lume în tren. Am luat trenul pentru că mi-a plăcut și o fac ori de câte ori am ocazia, nu mi se pare ceva ieșit din comun”, a declarat tenismena, potrivit prosport.ro.

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Linz. Aceasta s-a accidentat la genunchi

Simona Halep a anunțat că nu poate să joace meciul cu Jaqueline Cristian din semifinalele turneului de la Linz! Halep acuză o accidentare la genunchi.

„Din păcate, nu pot juca în semifinala programată în această seară, după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de miercuri. Aș face orice să pot juca, dar genunchiul s-a umflat și mă doare. Dacă aș juca, ar fi mai rău.

Aș vrea să le mulțumesc organizatorilor și fanilor pentru o săptămână fantastică. Sper să ne revedem”, a scris Simona Halep.

Jaqueline Cristian va juca finala turneului din Austria, unde va întâlni câștigătoarea meciului Alison Riske – Danielle Rose Collins.

Este a treia oară în această săptămână când Cristian beneficiază de pe urma unui abandon. Ea a ajuns pe tabloul principal de la Linz din postura de lucky loser, după ce Sorana Cîrstea a fost nevoită să se retragă din cauza unei rupturi la gambă.

Ulterior, a avansat în „sferturi”, după ce adversara sa, suedeza Rebecca Peterson, a fost nevoită să abandoneze din cauza unor probleme medicale, când scorul era 5-2 în favoarea româncei.

Câştigătoarea turneului va fi recompensatăt cu un premiu de 23.548 de euro şi 280 de puncte, în timp ce învinsa din finală va primi pentru parcursul de pe tabloul principal 13.224 de euro şi 180 de puncte.

Adauga un comentariu