Eveniment-Social

Barbat batut, transportat la spital! S-a ales cu mai multe rani

Publicat: 05 dec. 2018
Editia PDF
14 Oct. 2019

La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon" ajung  zilnic pacienti care au fost implicati in conflicte violente care se puteau incheia tragic.

Este o reala problema pe care o intampina medicii ieseni in ultimele luni. Acesta este si cazul unui barbat din judetul Iasi, care a ajuns la urgente dupa ce a fost lovit in repetate randuri, prezentand rani si fracturi la nivelul fetei. Se pare ca acesta a fost implicat intr-un conflict verbal, care a degenerat intr-o adevarata bataie. Pacientul a primit ingrijiri medicale si urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale.

Citeste si: Agresiunile fizice sunt tot mai frecvente! Medicii intalnesc zilnic astfel de cazuri

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» a fost transportat un barbat din judetul Iasi, care a suferit mai multe rani in urma unei agresiuni fizice la care a fost supus. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, pacientul prezenta fractura de mandibula si fractura zigomatica. Dupa ce a primit ingrijiri medicale, pacientul a fost internat pentru a primi tratament de specialitate si pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit