National

Bărbat căzut pe trotuar in fata Spitalului Floreasca! Timp de ore intregi nu l-a bagat nimeni in seama -VIDEO

Publicat: 28 iun. 2020

Imagini şocante au fost filmate în faţa Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală. Un bărbat a zăcut pe asfaltul din faţa unităţii spitaliceşti, fără ca nimeni să verifice starea lui. Imaginile au fost făcute publice pe Facebook.

Pe filmare se văd mai multe cadre medicale care trec pe lângă el sau vorbesc cu alte persoane. Ar fi fost fost ignorat până şi de medicul de gardă care ieşise să informeze rudele unui pacient, spune martorul.

Medicii au o altă versiune
Andreea Gîta, reporter Antena 3, a aflat că, de fapt, medicii au încercat să-i acorde ajutor medical, însă acesta a devenit recalcitrant, așa că nu l-a mai băgat nimeni în seamă.

Bărbatul a zăcut ore întregi pe trotuarul din fața spitalului. Reprezentanții unității spitalicești au explicat că bărbatul a fost adus cu ambulanța pentru un control medical și că apoi a devenit recalcitrant când a intrat în camera de gardă. La scurt timp, s-a dus la cel mai apropiat magazin pentru a-și cumpăra o sticlă de alcool.

După ce a consumat băutura din sticla respectivă, a intrat din nou în spital și a făcut un scandal. A fost scos cu forța de medici și asistenți și apoi a stat ore întregi pe trotuarul din fața spitalului, spun medicii. Se pare că în jurul orei 3 dimineața acesta s-a trezit simplu și ar fi plecat acasă.

 

Redăm postarea integrală a femeii:

„Socrul meu Octavian Fulger a murit acum. I- au fracturat coastele infirmierii când l- au mutat din Ambulanta.

Conducători criminali. Opriți genocidul împotriva românilor.Toți cei ce au guvernat și guvernează România, pas cu pas, clipă de clipă. au produs un dezastru în Sistemul Medical. FLOREASCA- Spitalul Clinic de Urgență Aseară. Cel mai mare spital de urgență;

Adauga un comentariu