Magazin

Barbat de 66 de ani, indragostit de o tanara de 21: „Vreau sa fii flacara mea… la propriu”

Publicat: 01 feb. 2011
1

Un batran de 66 de ani din Marea Britanie a fost arestat si va sta cel putin patru ani la inchisoare, dupa ce a incercat sa-i dea foc de mai multe ori unei tinere de 21 de ani. A comis gesturile din razbunare… el era indragostit nebuneste de fata, iar ea nu i-a dat nicio sansa.

Barry Wilson a facut o pasiune pentru fata, Mary Jane Jones, si o urmarea frecvent la biblioteca la care ea mergea sa studieze. Asta desi instanta a emis impotriva lui un ordin de restrictie, in urma unei plangeri pe care Mary a inaintat-o.

Intr-una din zile, tanara s-a trezit cu admiratorul ei chiar langa biroul la care studia. Avea o cutie plina cu chibrituri si a amenintat ca ii da foc. Atunci a fost retinut de politie, dar eliberat, pentru ca nu apucase sa aprinda niciun chibrit si s-a concluzionat ca nu a prezentat un pericol real. Barbatul le-a spus atunci politistilor: „Chiar m-am imbracat elegant pentru ea”.

Incidentul s-a repetat dupa putin timp. Numai ca de aceasta data Barry Wilson avea la el si un recipient cu combustibil, pe care a apucat sa-l arunce pe fata. A scos apoi cutia de chibrituri.

Mary Jane Jones a realizat ca urma sa devina o minge de foc si a inceput sa se dezbrace. Au intervenit si persoanele care se aflau la acea ora in biblioteca, iar agresorul a fost arestat.

Politia a facut o perchezitie in casa lui si au gasit mii de fotografii cu fata. Pe una din ele era scris: „Iarta-ma, te iubesc, Barry”.

Barbatul a mai facut puscarie in 1982, cand si-a injunghiat fosta sotie pentru ca a gasit-o in pat cu alt barbat.

Adauga un comentariu