Actualitate

Barbat din Cotnari arestat dupa ce si-a violat fiica. Adolescenta a ramas insarcinata

Publicat: 20 feb. 2014
Situatie halucinanta in judetul Iasi, dupa ce o fapta monstruoasa a iesit la iveala intr-o familie modesta, ai carei membri traiesc de pe o zi pe alta, muncind cu ziua. S-a intamplat in comuna Cotnari, acolo unde un barbat a fost retinut de politie, fiind acuzat ca si-a violat propria fiica. Mai grav este faptul ca adolescenta a ramas insarcinata.

Vinovatul se numeste Constantin Vrabie si are varsta de 48 de ani, acesta fiind deja arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile. Potrivit datelor anchetatorilor, violul s-a produs la data de 30 noiembrie 2013, cand mama copilei a plecat in vizita la parintii ei, domiciliati in Prisacani. In noaptea respectiva, barbatul si-ar fi violat fiica, o adolescenta in varsta de 17 ani. Oribila fapta s-a produs in timp ce alti trei copii ai familiei dormeau in camera alaturata.
 

De rusine, copila nu a povestit nimic mamei, pana cand a constatat, in luna februarie a acestui an, ca a ramas insarcinata. In acel moment i-a dezvaluit mamei adevarul despre cele intamplate, femeia mergand imediat la politie, unde si-a reclamat sotul si a depus o plangere. Copila a fost supusa unor analize medicale, in urma anchetei deschise de politie. Rezultatele sunt cutremuratoare. Nu numai ca specialistii au confirmat violul, dar analizele indica faptul ca adolescenta a ramas insarcinata cu propriul ei tata. Reactia adolescentei i-a luat pe toti prin surprindere. Se pare ca fata nu vrea sa scape de sarcina, ci doreste sa pastreze copilul.


loading...

Adauga un comentariu