International

Barbat roman, gasit mort pe o plaja din Anglia

Publicat: 08 iun. 2012
Un sofer roman de camion a fost gasit mort pe o plaja din East Sussex, Anglia. Potrivit BBC numele romanului este Maricel Daniliuc, in varsta de 24 de ani. Desi corpul lui a fost adus la mal de valuri, oamenii legii spun ca nu trateaza moartea lui ca si cum ar fi suspecta.
Politistii cerceteaza acum ultimele zile de viata ale lui romanului, pentru a stabili imprejurarile in care a decedat. Astfel, soferul roman a ajuns pe 24 mai la Dover, dupa care si-a condus camionul catre Hastings, l-a parcat pe Linton Road, locul unde a fost gasit.
„Incercam sa aflam si sa punem cap la cap tot de a facut inainte de a fi gasit. In acest moment nu avem motive sa credem ca moartea lui este suspecta, dar o consideram ca inexplicabila”, a declarat inspectorul Andy Harbour.
Politistii au mai spus ca familia lui Daniliuc a fost informata despre cele petrecute.


loading...

Comentarii
  • Pompier originar din Botoşani mort în condiţii suspecte în Belgia
    Tragedie in familia unui pompier originar din Botosani, ce a murit in conditii suspecte in Belgia. Daniliuc Marcel in varsta de 25 ani, lucra in Piatra Neamt ca pompier la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Neamt, fiind originar din Tudora. Joi, familia sa a fost anuntata ca a fost gasit inecat in Belgia, dupa ce doua saptamani nu s-a stiut nimic de el. Acesta lucra de aproximativ doi ani in judetul Neamt, dupa ce initial a facut stagiul de pregatire la Botosani. Familia nu stie exact in ce conditii ar fi murit, asteptand ca trupul neinsufletit sa fie trimis acasa si sa primeasca, eventual, explicatii de la autoritatile belgiene in privinta a ce s-a intamplat.
    Sursa: Evenimentul de Botosani

  • dom-le, sa mai zica vreunul ca nu circula curentii astia marini de colo colo. iaca, baitanu asta ne-norocos s-o fi inecat pe la vama veche si l-or fi purtat curentii….

  • Stii ce asta de esti membru facebook ,nici nu stii sa scrii corect si te mai dai smecherr ,eu il cunosc e fostul meu prieten a fost un om extraordinar ,sublim .minunat . In loc sa te intristezi ca a murit saracu` om tu de dai aici smecher !

Adauga un comentariu