Actualitate

Barbati, slabiti ca sa va pastrati pofta de sex!

Publicat: 27 iun. 2012

Asadar, preocuparea pentru silueta ar trebui sa depaseasca granitele feminitatii. Si nu neaparat aspectul ar trebuie sa-i determine pe reprezentantii sexului puternic sa scape mai repede de burta. Deseori, excesul ponderal se asociaza cu un nivel scazut de testosteron in organism, un fel de atentat la masculinitate.

Dar sansele ca totul sa revina la normal dupa dieta si sport sunt de 50 la suta, ii anunta expertii pe barbatii plinuti de-a binelea. “Medicii ar trebui sa-i incurajeze in primul rand sa slabeasca pe barbatii care au un nivel scazut de testosteron si abia apoi, sa le recomande terapie hormonala daca regimul de viata echilibrat nu are rezultatul scontat” a declarat Frances Hayes, unul dintre autorii studiului care a pus in evidenta beneficiul slabirii asupra testosteronului. 

Medicii din Dublin au analizat starea de sanatate a 900 de barbati care aveau si prediabet, iar cei care si-au modificat stilul de viata au slabit aprope 8 kilograme si au scazut centimetri buni in talie. In plus, specialistii au constatat imbunatatirea nivelului testosteronului. O veste buna pentru ca deseori, scaderea acestuia este asociata cu cea a libidoului.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit