Actualitate

Barbatii care au sotii nervoase si impulsive traiesc mai mult

Publicat: 21 nov. 2018
17

Desi multi ar spune ca barbatii care au sotii rele si impulsive au un trai rau si o viata scurta, un studiu realizat recent de oamenii de stiinta de la Universitatea din Michigan – Statele Unite ale Americii, arata exact contrariul.

Se pare ca barbatii care aleg sa traiasca langa sotii impulsive vor avea o viata mai lunga. Cel putin aceasta este concluzia unui studiu facut asupra… alimentatiei.

Potrivit cercetarii, majoritatea femeilor, indiferent cat de calme ar fi, le deranjeaza atunci cand partenerii lor nu mananca bine, pentru ca le pasa de sanatatea lor si doresc ca ei sa fie sanatosi. Prin urmare, faptul ca-i reprosezi acest lucru ar trebui sa fie un act pe care sa-l aprecieze mai mult si sa-ti fie recunoscator, decat sa-l deranjeze.

Vestea buna pentru aceste cupluri este ca acest caracter impulsiv imbunatateste foarte mult sanatatea partenerului. Potrivit acestui sondaj bazat pe studierea a 288 de cupluri, care au o vechime de cel putin cinci ani, femeile care isi mustra partenerii vor ajunge sa controleze mai mult obiceiurile culinare ale acestora, astfel incat sa reduca riscul de a se imbolnavi.

Deci, data viitoare cand iti certi partenerul pentru alimentele nesanatoase pe care le mananca, ar trebui sa-ti amintesti ca este necesar sa faci asta, deoarece il va ajuta sa traiasca mai mult si mai sanatos.

Asadar, barbatii nu ar trebui sa fie suparati pe partenerele lor cand ii cearta aparent fara motiv si nici nu ar trebui sa fie invidiosi pe acele cupluri aparent perfecte in care domneste pacea si armonia.

Adauga un comentariu