Dragoste

Barbatii care cauta aventuri de-o noapte sunt cei mai prosti amanti

Publicat: 11 mai 2010

Iti dezvaluim de ce barbatii obisnuiti sunt partide mult mai bune la pat decat aventurierii de o noapte.
Aventurile de o noapte nu sunt deloc ca-n filmele de la Hollywood, ce te aduc la un orgasm emotional in acelasi timp. De ce barbatii esueaza la ceva ce isi doresc cu adevarat? Isi doresc intimitate, dar nu pot accepta acest lucru, astfel ca ajung sa caute confort in relatii sexuale ocazionale, chiar daca acestea nu ii satisfac.

Mitul dragostei
Barbatii se folosesc de dragoste pentru a obtine sex, iar femeile se folosesc de sex pentru a obtine dragoste. De fapt, barbatii isi doresc si au nevoie de dragoste si pe cineva aproape cel putin in aceeasi masura ca femeile, iar acestea cauta placerea si satisfactiile sexuale cel putin in aceeasi masura ca barbatii. Ideea aventurilor de-o noapte incanta multi barbati.

Sexism
Este inca inacceptabil pentru barbati sa admita ca au nevoie de o conexiune emotionala pentru a nu fi considerati ‘slabi’ sau ‘feminini’. Dar daca o femeie este onesta in privinta dorintelor ei sexuale, este imediat etichetata ca o femeie usoara.
Ar fi un lucru bun daca am uita de stereotipurile sexuale. Dar da, stim ca obiceiurile vechi mor greu. Barbatii isi reprima emotiile, iar daca se simt nesiguri, acest lucru se poate manifesta in atitudinea lor in pat. Spre exemplu nu au erectie suficient de puternica sau ajung la orgasm prea repede.

Cum se clasifica barbatii:
1. Fuck buddies
Acestia sunt victime ale crizelor emotionale existentiale, pe care, in mod natural, le neaga complet. Ei incearca sa aiba relatii cu cat mai multe femei posibil pentru a se simti cat mai bine. Relatiile lor sexuale sunt reci, distante, fara emotii si complet masturbatoare: se folosesc de corpul partenerei pentru a ajunge la orgasm. Placerea ei este neimportanta.

2. Pseudo-partenerii
Fie nu au parte de prea mult sex ocazional, fie tocmai au incheiat o relatie importanta. Ei cauta o conexiune cu o femeie, dar se conving singuri ca nu vor decat sex. De fapt, cauta confort emotional pentru a-si stimula ego-ul ranit sau pentru ca le lipseste cineva drag aproape. Ei fac sex cu pasiune, cu dragoste si senzualitate, trateaza fiecare femeie ca pe iubita lui.

3. Amantii
Sunt singuri, isi doresc mai multe ocazii de a se relaxa sau isi doresc sa gaseasca pe cineva cu care sa se conecteze emotional. Acestia nu cauta sex neaparat pentru placerea fizica, sunt deschisi tuturor oportunitatilor – chiar daca asta inseamna sa sfarseasca intr-o relatie cu cineva cu care initial a crezut ca va avea doar o aventura de-o noapte. Relatiilor lor sexuale sunt generoase, distractive si relaxate. Acesti barbati trateaza femeile ca pe prietenele lor, le apreciaza intelectul, dar si corpul.

Sexul cu un fuck buddy
Toti sunt ingrozitori, fara exceptie. Acestia iti dau un sentiment de goliciune, de parca ai fost folosita, ai fost doar un mijloc de a se goli de sine. Cu siguranta nu e o experienta pe care ti-ai dori sa o repeti. Acesti barbati au credinta ca vor doar sex, deci traiesc in negare.

Sexul cu un pseudo-partener
Pseudo-partenerul iti ofera sex de o calitate mult mai ridicata, dar poarta dupa el destul de multe bagaje. Acesti barbati nu stiu de necesitatea distantei emotionale in cazul sexului ocazional astfel ca fac dragoste in adevaratul sens al cuvantului chiar daca jura solemn ca nu vor decat sex. Placerea fizica nu este de ajuns, ei tanjesc dupa devotament. Acest lucru este exprimat fata de cineva pentru care nu au nici un fel de sentimente. Pseudo-partenerii cauta adeseori confort la prostituate ce le ofera asa-numitele ‘experiente de partenera’. In loc de o actiune scurta si rapida, ei primesc sex, dezmierdari si sansa de a se confesa. Astfel ei se pot preface ca au primit ce si-au dorit – chiar daca numai pentru o ora. Si pentru ca platesc pentru asta, le este mai simplu sa se justifice ca au vrut doar sex.

Se poate intampla ca acesti barbati sa fie amanti buni, dar nu sunt facuti pentru aventurile de-o noapte. Cand o femeie este cu un astfel de barbat, ea vrea sex cu un strain, in timp ce el vrea sa se alinte in bratele ei, fara sa se implice emotional.

Amantii sunt in mod natural cei mai buni
Acesti barbati sunt maturi din punct de vedere sexual, directi in a-si exprima dorintele si deschisi spre lucruri noi. Asteptarile lor nu sunt rastalmacite din cauza nevoilor sau dorintelor emotionale sau sexuale reprimate. Ei iti pot oferi sex creativ, atletic sau, daca partenera vrea, ceva mai profund de atat. Actul sexual este cochet, spontan, senzual si relaxat. Expresia adevaratei dorinte sexuale se termina cu placere reciproca.

Amantii castiga
Amantii inteleg diferenta dintre a face dragoste si sex: ei pot face sex cu o straina, actul sexual fiind generos si senzual fara a crea sentimentul fals de intimitate. Sunt suficient de maturi pentru a percepe femeia ca pe un egal al lor, ca pe o prietena, chiar daca fac sex ocazional. Acesti barbati au capacitatea de a se conecta la un nivel intelectual sau emotional. Pe scurt, ei nu creeaza confuzie si jena.

sursa: sexgen.roloading...

Adauga un comentariu