Educatie intima

Bărbații cu nasul mare tind să aibă penisuri mai mari, constată un nou studiu

Publicat: 06 mai 2021
viagra
Cercetătorii au descoperit că bărbații cu nasul mai mare au penisuri cu 29% mai lungi decât cei cu nasul mai mic.

Cercetătorii au descoperit că bărbații cu nasul mai mare au penisuri cu 29% mai lungi decât cei cu nasul mai mic. Gata cu privirea la picioarele partenerului tău! Potrivit unui nou studiu transmis de Daily Mail, bărbații cu nasul mare tind să aibă și un penis mai mare. Pentru a stabili această legătură, cercetătorii au măsurat dimensiunea organelor reproductive masculine a 126 de cadavre și au găsit o legătură între dimensiunea nasului și lungimea penisului întins a acestor cadavre. Prin „întinderea” penisului, oamenii de știință vor să reproducă dimensiunea sexului masculin în timpul erecției. Această cercetare a fost realizată de oamenii de știință de la Universitatea de Medicină din Prefectura Kyoto, potrivit Sante Magazine.

Mărimea penisului ar fi determinată înainte de naștere

Mai exact, studiul susține că bărbații cu nasul mare au un penis cu 29% mai lung decât cei cu nasul mic. În timp ce bărbații cu nasul mare au, în medie, un penis de cel puțin 13,42 cm, bărbații cu nasul mai mic au un organ sexual care are doar 4 cm lungime.

„Faptul că dimensiunea nasului este legată de lungimea penisului întins indică faptul că lungimea penisului nu poate fi determinată de vârstă, înălțime sau greutatea corporală, dar a fost deja determinată înainte de naștere”, spun cercetătorii.

Rezultatele urmează să fie confirmate

Pentru a clarifica, cercetătorii nu au găsit nicio legătură între dimensiunea nasului și cea a penisului în repaus. Oamenii de știință atribuie acest lucru variabilității eficienței penisului la extindere.

„Acest studiu este primul care demonstrează relația dintre lungimea penisului întins și dimensiunea nasului, dar este limitat la cadavrele bărbaților japonezi și motivul pentru care lungimea penisului întins și dimensiunea nasului au o legătura este încă neclară”, notează cercetătorii.

Adauga un comentariu