Barbatii, manipulati de sanii femeilor

Publicat: 30 apr. 2010

Sanii au fost intotdeauna arma principala a femeilor cand a venit vorba de seductie.
Si da, femeile ii pot folosi pentru a manipula barbatii. Cu mult timp in urma, sanii erau folositi doar pentru alaptare Functia de baza a sanilor este, desigur, hranirea unui nou-nascut ce are nevoie de alimente extrem de nutritive penru o dezvoltare normala. Atat de simple erau lucrurile in momentul in care oamenii nu descoperisera inca erotismul. De-a lungul istoriei, totul s-a schimbat, desigur, si ne-au fost lasate un numar tot mai mare de picturi si sculpturi in care sanii femeilor par a fi accentuati cu intentia de a stimula privitorii de sex masculin.

Abia in societatea moderna oamenii au devenit obsedati de sanii femeilor, in masura in care au descoperit ca pot fi folositi pentru manipulare. Siliconul a devenit in prezent o necesitate pentru orice femeie din showbiz, mai ales pentru actritele de cinema si pentru soliste. Cu cat sanii lor sunt mai mari, cu atat mai mult atentie primesc. Cu cat ele isi arata sanii mai des, cu atat mai mare este pretul lor ‘pe piata’. Cu cat mai joasa e linia decolteului, cu atat mai multe fotografii de-ale lor vor aparea in presa de scandal.

Desigur, acest lucru le afecteaza pe adolescente, ale caror sani sunt inca in crestere. Astfel, ele experimenteaza anxietate, partial si din cauza faptului ca partenerii lor de sex masculin par a vedea doar sanii atunci cand se uita la o femeie.

Un sentiment de inferioritate
O adolescenta a carei sani se dezvolta cu intarziere sau nu se dezvolta prea mult poate avea un sentiment de inferioritate atunci cand se compara cu colegele mai dotate, care primesc mai multa atentie de la baieti. Pe de alta parte, fetele cu pieptul mare de multe ori se simt inconfortabil atunci cand se confrunta cu sentimentul ca sunt obiectul dorintei sexuale a celor mai multi baieti si barbati (care se uita insistent la ele). Ele pot simti ca barbatilor le pasa doar de corpul lor si le ignora personalitatea.

Multe fete ajung deprimate din cauza aspectului stelelor de cinema care iubesc siliconul, dar nu recunosc ca-l poarta, desigur. In plus, sanii sunt formati in cea mai mare parte din grasime, iar cand fetele pierd in greutate, se confrunta din nou cu ambiguitate si disperare. Unele se decid chiar sa isi faca operatii chirurgicale, in timp ce altele incearca diferite creme ‘magice’ pentru marirea si fermitatea sanilor. Aceste creme insa pot fi chiar daunatoare.

Femeile ar trebui sa tina minte mai presus de toate ca marimea sanilor nu are nimic de-a face cu sexualitatea lor si cu capacitatea lor de a trai o viata plina. Dimensiunea sanilor nu joaca un rol semnificativ in primul contact cu un barbat care este interesat de o relatie serioasa.

Tu esti multumita de sanii tai?

Multe femei au un complex de inferioritate din cauza dimensiunii sanilor lor.

O varietate de forme si dimensiuni
Imaginatia Mamei Natura nu cunoaste limite cand vine vorba de marime si forma sanilor. Acest lucru este valabil si pentru aureole si sfarcuri, de asemenea. Fermitatea si proeminenta sanilor care sunt cel mai frecvent intalnite in reclame (in cazul caror a lucrat un bun cunoscator al Photoshopului) sunt rare printre muritoarele comune.

In special printre femeile tinere, cel mai intalniti sunt minunatii sani mici si chiar cumva baietesti. Trebuie sa tinem minte ca forma si marimea sanilor femeilor sunt adesea inselatoare si construite, ca sa nu spunem manipulate, asa cum determina industria modei si tehnicile foto.

In anii 1920, idealul era figura baieteasca, cu sani mici, iar femeile cu sani mari purtau rochii care le aplatizau aceasta parte a corpului. In jurul anilor 1950, la moda au fost sanii conici, in timp ce anii 1970 a inaugurat revolutia sexuala, impreuna cu dorinta de a avea sani si decolteuri cat mai mari.

sursa: sexgen.roloading...

Adauga un comentariu