Magazin

Barbatul a MURIT de doua ori. Doctorii se intreaba cum a revenit la viata – VIDEO

Publicat: 27 feb. 2015
Un om care a murit de doua ori timp de aproximativ doua minute la un moment dat, o data la un accident de motocicleta, odata din cauza unei supradoze de calmante, a generat discutii si controverse cu privire la experienta sa, potrivit independent.co.uk.
„In mintea mea era doar goliciune. Nu ganduri, nicio constiinta, nimic. As descrie tot ce s-a intamplat ca pe un scurt pui de somn cu nici un vis, te trezesti si se simte ca ai dormit o lunga perioada de timp , cand in realitate au trecut doar cateva minute. Daca medicii nu ar fi spus nimic, as fi crezut ca a fost doar o atipeala si atat”, a spus omul cu pricina. Despre a carui experienta medicii nu stiu ce sa creada. Si chiar el nu stie ce sa creada! „Ei bine, prima mea reactie a fost:  OMG, ce  cool! Acum pot spune prietenilor mei ca am fost mort si am revenit la viata. Stiu acum ca moartea este nimic mai rau decat sa dormi. Cand mori, doar se opreste existenta, nu se intampla nimic, nu va faceti griji!”
„Este vorba despre fascinatia viatii, care este la baza de fascinatia noastra vizavi de moarte. Nu traim pe la un fel de fel metafizic?”, au comentat cei care au analizat cazul. Adaugand ca „moartea este doar un termen creat de om. Pentru unii un inceput, pentru unii un sfarsit, si pentru multi pur si simplu o stare de degradare, atunci cand medicina renunta”.


loading...

Adauga un comentariu