Magazin

Barbatul a platit pensie alimentara timp de 18 ani pentru un copil care NU era fiul lui

Publicat: 09 oct. 2014
1
Un barbat din Arges a platit timp de 18 ani pensie alimentara unui copil care nu este al lui. O instanta din perioada comunista a decis ca el este tatal baiatului si abia acum adevarul a iesit la iveala.
Cosmarul lui Adrian Ciungu a inceput in 1986, cand avea 23 de ani. O fosta iubita i-a spus ca este tatal copilului ei. Barbatul era sigur ca totul este o minciuna si a incercat sa demonstreze ca nu el este parintele.
In urma testelor efectuate la Mina Minovici s-a ajuns la concluzia ca 10% dintre amprentele principale si secundare de la maini si picioare coincid, restul nu. Totusi judecatorii au concluzionat ca el este tatal copilului. 

Citeste si:Giovani Becali a primit o veste CATASTROFALA in inchisoare!

 
Timp de 18 ani, omul a fost obligat sa plateasca pensie alimentara copilului. Intre timp, el a continuat sa isi caute dreptatea in instanta. In 2009, s-a intalnit cu presupusul fiu si l-a rugat sa mearga impreuna sa faca un test ADN.
Testul ADN a spus clar – exclus 100% de a fi tatal copilului. Odata ce a avut confirmarea, barbatul a cerut daune in justitie.
„In prezent, clientul meu are de primit de la statul roman prin Ministerul de Finante suma de 50.000 de lei, cu titlu de daune morale, o suma infim de mica raportat la daunele morale si avand in vedere ca aceasta eroare judiciara i-a schimbat intregul curs al vietii”, a declarat avocatul barbatului pacalit, Ingrid Alexandrescu. 
Nemultumit de daunele decise de instanta, barbatul e hotarat sa-si caute dreptatea la CEDO. Omul a cerut despagubiri de la stat si a primit 50.000 de lei.Adauga un comentariu