National

Barbatul batut in STRADA sub ochii sotiei si a fetitei, va fi DESPAGUBIT

Publicat: 27 aug. 2014
1
Magistratii constanteni au decis ca un barbat de 37 de ani, care a fost batut in plina strada, sub privirile ingrozite ale sotiei si copilului sau, sa primeasca despagubiri morale si materiale de aproape 40.000 de euro de la agresori.
Incidentul nefericit s-a petrecut pe 26 ianuarie 2013, iar singura „vina” a lui Cristian Vasile a fost ca a facut semn unui sofer sa incetineasca in dreptul trecerii de pietoni din dreptul pietei Brotacei, din municipiul Constanta, pentru a putea traversa strada impreuna cu sotia si fetita de doi ani. Gestul a fost considerat ofensator de sofer, care a coborat din autoturism impreuna cu alti doi indivizi si l-au batut pe constantean pana aproape l-au desfigurat.

Citeste si: A primit despagubiri URIASE dupa ce a stat 16 ani in inchisoare!

Cei trei au fost identificati ca fiind Iulian Gabriel Tircolea, Iulian Serban si Florentin Adrian Petritoiu, iar judecatorii i-au condamnat la inchisoare cu suspendare.
Dar, avand in vedere suferintele cauzate victimei si familiei acesteia, atat fizice cat si psihice, magistratii Judecatoriei Constanta au dispus ca cei trei sa plateasca despagubiri.
Dupa incident, barbatul a ramas fara loc de munca, nu a putut sa lucreze noua luni, a trebuit sa se imprumute de mii de euro pentru a-si pune o noua dantura, iar copilul a fost marcat de experienta.
„Ne-a fost foarte greu. Fetita noastra inca mai resimte sechelele, inca se trezeste noaptea plangand. Sotia si eu am trecut oarecum peste cele intamplate, suntem adulti si ne impunem, nu vrem sa ne mai aducem aminte. Dar a fost greu…”, ne povestea barbatul.
Comentarii
Adauga un comentariu