Local

Bărbatul care a decedat la Iaşi susţinea examenul pentru categoria AM – EXCLUSIV, UPDATE

Publicat: 28 apr. 2021
bărbat preluat de autorități
Bărbatul, Mircea S., în vârstă de 62 de ani, care a decedat la sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Iaşi susţinea proba teoretică auto pentru categoria AM, moped

Bărbatul, Mircea S., în vârstă de 62 de ani, care a decedat la sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Iaşi susţinea proba teoretică auto pentru categoria AM, moped.

După nefericitul evenimentul, activitatea a fost întreruptă până la ora 13.00.

„Candidații care nu au putut finaliza examenul în cursul zilei de astăzi vor fi examinați în cursul zilelor următoare, în cel mai scurt timp posibil”, a declarat Ştefan Grecu, şeful DRPCIV Iaşi.

UPDATE: „Bărbat în vârstă de 63 ani, în timp ce se afla la examenul teoretic pentru obţinerea permisului auto, a suferit un stop cardio-respirator. A fost dirijat un echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean C2. Pacientul a fost resuscitat aproximativ 60 minute, fără răspuns la manevrele de resuscitare. S-a declarat decesul la locul solicitării, fiind preluat de poliţie și Institutul de Medicină Legală”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa Unităţii de Primiri Urgenţă din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi.

Un bărbat a făcut infarct în timp ce susţinea proba teoretică a examenului auto

Astăzi, 28 aprilie 2021, un bărbat a leşinat şi căzut la podea în timp ce susţinea proba teoretică pentru a obţine permisul de conducere în Iaşi. În acel moment, în sală se aflau 6 oameni.

În sala de examinare se aflau două cadre medicale care susţineau de asemenea examenul. În momentul în care i s-a făcut rău bărbatului, aceştia au intervenit pentru a-i acorda primul ajutor până a ajuns ambulanta.

Din nefericire, cel mai probabil bărbatul a suferit un infarct din cauza emoțiilor puternice şi în ciuda eforturilor medicilor s-a constatat decesul.

Un tânăr din Cluj Napoca a decedat în timp ce susținea un examen online

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Cluj-Napoca, care era student la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism, a murit înainte de a susține primul examen online din sesiune. El a suferit un infarct din cauza emoţiilor extrem de puternice.

Adolescentul, în vârstă de 18 ani, era student în anul I la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB), Cluj-Napoca. Tânărul s-a conectat pe platforma online pentru a susține primul examen din sesiune. Pentru că nu a mai răspuns la întrebările profesorului, studentul a fost trecut absent.

Studentul a murit în timpul examenului online

Ulterior, părinţii au anunţat profesorii şi colegii că adolescentul a murit în timpul examenului online, din cauza emoţiilor puternice. Conform surselor Ziua de Cluj, adolescentul avea probleme cardiace, informația fiind confirmată ulterior de către părinții acestuia.

Tânărul, strigat de prieteni după porecla „Pacu”, era cunoscut ca fiind un băiat foarte sociabil, sincer și empatic.

Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) a transmis condoleanţe familiei.

”UBB regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate și orice pierdere a unui membru al comunității noastre e o tristețe pentru noi toți”, a anunțat public UBB.

Cum să îţi controlezi emoţiile în 9 paşi

Emoţiile sunt un flux continuu în interiorul nostru. Din cauză că nu avem obişnuinţa de a le acorda atenţia cuvenită, ele pot fi periculoase pentru noi. Ca să nu acţionezi impulsiv şi să regreţi apoi, fă-ţi un mare bine şi învaţă cum să îţi controlezi emoţiile, în special pe cele negative. Privind în urmă, vei fi recunoscătoare că ai făcut acest efort la momentul potrivit!

Vorbeşte la persoana a treia

Impamanteaza-te

Respira alternativ pe fiecare nară

Cultivează-ți inteligența emoțională

Experimentează

Evaluează corect emoțiile

Nu uita așa repede despre experiențele pozitive

Află cum se reflectă emoțiile la nivel fizic

Lasă-te purtată de lumea din jurul tău

 

 

Adauga un comentariu