Local

Bărbatul care a furat zeci de mii de lei dintr-un seif de la o sală de jocuri de noroc a fost arestat preventiv! Prejudiciul a fost recuperat parțial – FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 26 iul. 2021
doi polițiști il duc, în cătușe pe un tânăr care a jefuit un casino din Iași
Un bărbat care a jefuit un cazinou din Iași a fost identificat și reținut pentru 24 de ore de către oamenii legii

În cursul zilei de 23 iulie 2021, oamenii legii au fost înştiinţaţi de faptul că un tânăr ar fi comis o tâlhărie. Așadar, bărbatul s-a dus la o sală de jocuri din zona Nicolina, de unde a sustras, din seif, zeci de mii de lei.

Poliţiştii ieșeni au pornit în căutarea acestuia şi l-au identificat pe un tânăr în vârstă de 21 de ani, iar ulterior l-au reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi propus pentru arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE: Propunerea pentru arestarea preventivă a fost admisă. Bărbatul va petrece 30 de zile după gratii.

UPDATE: Făptașul este Andrei Mihai Buduroi, în vârstă de 21 de ani, din Mogoșești.

Autorul jafului de la cazinou este un tânăr în vârstă de 21 de ani

Poliţiştii ieșeni l-au identificat pe un bărbat în vârstă de doar 21 de ani care este presupusul autor al jafului de la cazinou. Acesta a sustras din seiful aflat în interiorul unei săli de jocuri de noroc suma totală de 25.000 de lei. Poliţiştii au constatat faptul că tânărul a agresat fizic angajatul din sala de jocuri de noroc. Prejudiciul a fost recuperat parţial. Așadar, oamenii legii au găsit 13.200 de lei bani cash şi bunuri în valoare de aproximativ 10.300 de lei.

„Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat un tânăr de 21 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 23 iulie a.c., prin exercitarea de acte de violenţă asupra angajatei unei săli de jocuri, din municipiul Iaşi, acesta ar fi sustras aproximativ 25.000 de lei din seif.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost recuperaţi aproximativ 13.200 de lei şi bunuri în valoare de aproximativ 10.300 de lei, care ar fi fost achiziţionate cu banii proveniţi din săvârşirea infracţiunii. La data de 25 iulie a.c., tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Cercetările continuă”, au afirmat oamenii legii.

Nu este singurul jaf dintr-un cazinou din Iași din 2021

Făptaşul prezentat mai sus nu este singurul care a decis că ar putea să îşi însuşească, ilegal, mai multe sume de bani. La începutul anului, mai exact în luna februarie 2021, poliţiştii ieșeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a intrat ilegal într-un cazinou, de unde a sustras o sumă totală de 61.000 de lei.

Hoţul a pătruns în incinta sălii de jocuri de noroc, din zona Nicolina, pe un geam mic de la baie din spatele cazinoului.

„A fost făcută o sesizare cu privire la faptul că, într-un cazinou din zona Nicolina, ar fi fost sustrasă o sumă de bani din seif, de către un suspect. Se fac cercetări pentru identificarea autorului”, au transmis autorităţile ieşene.

La doar câteva zile distanţă, polţiștii ieșeni au dat buzna peste bărbatul care a fost identificat şi l-au reţinut pentru 24 de zile, iar ulterior, pentru 30 de zile. Procurorii din Iași au un dosar în lucru. Inițial, hoțul intrase în posesia a 110.000 de lei. În momentul în care autorul a încercat să fugă, a scăpat suma de 49.000 de lei. Prejudiciul rămânând 61.000 de lei.

 

Comentarii
Adauga un comentariu