Local

Bărbatul care și-a măcelărit iubita în mijlocul străzii a fost prins – EXCLUSIV/ FOTO/ VIDEO

Publicat: 22 iul. 2021
Bărbatul care și-a măcelărit iubita, într-o mașină din satul Horlești, se numește, potrivit unor surse apropiate anchetei, Sitaru Ionel Bogdan.

Bărbatul care și-a măcelărit iubita, într-o mașină din satul Horlești, se numește, potrivit unor surse apropiate anchetei, Sitaru Ionel Bogdan.

Acesta a fost căutat de toată Poliția din Iași, dar și de Poliția de frontieră cu termoviziunea. În sprijinul acestora a venit și Serviciul pentru Acțiuni Speciale Botoșani. Din fericire, bărbatul a fost prins.

Nu este prima oară când bărbatul are probleme cu legea.

Filmarea poate fi văzută aici sau mai jos.

Tentativă de omor în comuna Rediu

Joi, 22 iulie, în satul Horlești, din comuna Rediu, județul Iași, o femeie a fost tăiată pe față și pe corp. Potrivit medicilor, femeia a ajuns cu echipa de Terapie Intensivă Mobilă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. Este în stare foarte gravă, se află în șoc hemoragic, prezintă multiple plăgi înjunghiate, inclusiv plăgi abdominale, cu eviscerație de intestine. Este vorba despre o persoană tânără.

Femeia a intrat în sala de operație și este internată în secția de chirurgie.

Ionel Bogdan Sitaru a mai avut probleme cu legea

În luna septembrie a anului trecut, o patrulă l-a observat pe Ionel Bogdan Sitaru, de 33 de ani, la volanul unui Volkswagen Polo, oprit pe dreapta, cu motorul pornit şi luminile de avarie în funcţiune.

Când polițiștii i-au solicitat să facă un alcooltest, acesta a călcat pedala de acceleraţie, iar poliţiştii au pornit în urmărirea lui.

La urmărire a participat şi o maşină de poliţie în care se afla şi jandarmeriţa Rebeca Popa. Aceasta a tras cu pistolul din dotare în pneurile mașinii, iar şoferul fugar a lovit o autospecială de poliţie, rănind un agent.

După o urmărire de aproape jumătate de oră, jandarmeriţa l-ar fi împuşcat pe şofer în umăr iar acesta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un stâlp.

Rebeca Popa şi o poliţistă i-au făcut tânărului masaj cardiac şi l-au ţinut în viaţă până a venit ambulanţa.
Adauga un comentariu