Magazin

Barbatul care traieste ca-n Evul Mediu: Este alergic la…

Publicat: 17 oct. 2014
1
Un barbat din Marea Britanie sufera de o boala bizara, fiind alergic la curentul electric. Astfel, de peste 20 de ani, el nu a mai putut folosi telefonul mobil, televizorul sau un calorifer electric avand dureri groaznice atunci cand se afla in preajma unui camp electromagnetic. In prezent, urmeaza sa fie dat afara din casa de chiriasa.
Peter Lloyd, un barbat de 42 de ani din Marea Britanie, sufera de o conditie numita hipersensitivitate electromagnetica, motiv pentru care a ajuns sa fie imobilizat in casa, potrivit Mirror.

Citeste si: O femeie a facut alergie la… propria sarcina!

El nu se poata afla in preajama unui dispozitiv electric, astfel ca este obligat sa foloseasca lumina de la lumanari si se spala cu apa incalzita la aragaz. Mai mult, nu se poate uita la televizor, nu poate accesa internetul si nu are voie sa foloseasca un telefon. Vizitatorii sunt obligati sa isi lase toate dispozitivele electronice la intrare daca doresc sa intre in casa sa deoarece acestea ii provoaca o reactie adversa bizara care il face sa simta durere in tot corpul. In prezent, el este ajutat de fratele sau care ii aduce mancare si ii da o mana de ajutor in treburie casnice.
Singura sa activitate este cititul, Lloyd citind peste 100 de carti pe an la lumina lumanarii, iar singurul sau companion este un caine numit Iggy Pop. Trista sa viata a devenit recent si mai complicata, dupa ce chiriasa vrea sa il dea afara din casa din cauza conditiei sale, iar barbatul cere acum primariei sa ii ofere o cabana in padure, departe de electricitate, pentru a trai in liniste.
Adauga un comentariu