National

Bărbatul condamnat la închisoare pe viață în 1990 a recidivat după eliberare. A șantajat o minoră

Publicat: 22 ian. 2020

Un barbat in varsta de 53 de ani a fost prins de politisti in Bucuresti. Acesta a santajat o minora cu publicarea unor imagini indecente cu aceasta. Individul capturat de ofițerii Biroului Agresiuni Sexuale din Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei este brăileanul Remus Tudor. Acesta este primul român condamnat la închisoare pe viață după Revoluție. A fost eliberat după doar 20 de ani, în 2010.

„Marţi, 21 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Serviciul Omoruri– Biroul Agresiuni Sexuale au reţinut un bărbat în vârstă de 53 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de şantaj în formă continuată. În fapt, în luna septembrie 2019, o minoră de 17 ani a sesizat Biroul Agresiuni Sexuale cu privire la faptul că un bărbat pe care l-a cunoscut în vara acelui an, a constrâns-o să întreţină relaţii sexuale, în caz contrar ameninţând-o cu darea în vileag a unor informaţii reale sau imaginare compromiţătoare pentru ea.

Cercetările au condus la identificarea bărbatului, iar din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 53 de ani, în mod repetat ar fi constrâns persoana vătămată, sub ameninţarea că va transmite mai multor persoane, precum şi familiei, fotografii în care se afla în ipostaze intime. Cercetările au fost efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. În data de 22.01.2020, bărbatul a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea sa preventivă”, precizează Poliția Capitalei.loading...

Adauga un comentariu