Curiozitati

Barbatul e pilot la o mare companie aeriana. In 2016, marturisea ca el credea ca sotia lui are o aventura cu un vecin. Socant ce au descoperit politistii acum, dupa atatia ani. Detalii infioratoare

Publicat: 16 mai 2019
9

Maiorul Christian Richard Martin a fost arestat in Kentucky, SUA. Pilotul companiei American Airlines se pregatea sa decoleze de pe Aeroportul International Louisville, cand a fost luat in custodia politiei, fiind acuzat ca ucis trei oameni in anul 2015.  

Fostul comandant al armatei, in varsta de 51 de ani, este acuzat ca si-a omorat, acum patru ani, in luna noiembrie, trei vecini: Calvin Phillips, Pamela Phillips si Edward Dansereau, potrivit mirror.co.uk. 

Calvin Phillips, 59 de ani, a fost gasit impuscat mortal in casa lui din Pembroke, Kentucky. La cativa kilometri de casa acestuia, au fost descoperite intr-o masina incendiata trupurile lui Pamela Phillips, 58 de ani, si Dansereau, 63 de ani. Trupurile victimelor erau arse atat de tare ca membrii familiei nu au putut sa le recunoasca. 

Detectivii nu au dezvaluit care a fost motivul crimei, dar in perioada cand acestea au avut loc, Christian Richard Martin locuia pe aceeasi strada cu victimele lui. 

In anul 2016, pilotul le-a marturisit jurnalistilor ca el credea ca Calvin Phillips avea o aventura cu sotia lui, dar a negat implicarea lui in crimele odioase. La putin timp dupa ce cadavrele celor trei au fost descoperire, Martin s-a mutat in California de Nord. 

American Airlines a confirmat ca Martin a lucrat pentru filiala sa PSA Airlines din luna ianuarie a anului 2018. Pilotul a fost arestat fara posibilitatea de a iesi pe cautiune in Kentucky Jefferson County. 
 

Adauga un comentariu