Magazin

Barbatul „ideal” – si-a tinut SOTIA incuiata 16 ani in pivnita, ca sa traiasca linistit in casa cu AMANTA

Publicat: 28 ian. 2011
1

Brazilianul Joao Batista Groppo a ajuns la concluzia ca nu-si putea trai idila cu amanta decat daca isi izoleaza sotia in pivnita casei. Numai ca idila s-a transformat intr-o poveste care s-a intins pe parcursul a 16 ani.

Uluitoarea poveste a fost descoperita saptamana aceasta, de politistii din Sorocaba, iar barbatul, in varsta de 64 de ani, a fost arestat. Dupa gratii a ajuns si amanta lui, ambii fiind acuzati de sechestrare.

Sotia, Sebastiana Aparecida Groppo, de 64 de ani, a fost descoperita intr-o camaruta de cativa metri patrati, fara ferestre, plina de fecale si gandaci. Nu avea haine, era invelita cu o patura rupta si mizerabila.

Sotul a spus ca si-a incuiat sotia in pivnita pentru ca era nebuna si agresiva si a spus ca faptul ca a trait in acesti 16 ani cu alta femeie este doar o intamplare.

Medicii care au consultat-o pe femeia sechestrata au spus ca, intr-adevar, sufera de niste tulburari psihice insa acestea i-au fost provocate de izolarea si mizeria in care a trait 16 ani.

Joao Batista Groppo si amanta risca doar 8 ani de inchisoare, exact jumatate din perioada in care sotia lui a fost sechestrata.

Adauga un comentariu