Fotbal extern

Barcelona si Real Madrid se pregatesc de un nou „El Clasico”

Publicat: 17 ian. 2012

Real Madrid nu-l va putea folosi pe Khedira, accidentat la o gleznă, în timp ce Di Maria pare foarte incert pentru prima manşă a sferturilor de finală din Cupa Spaniei, cu FC Barcelona, miercuri, pe Santiago Bernabeu, a anunţat marţi antrenorul madrilenilor, Jose Mourinho.

Argentinianul Angel Di Maria, care revenea după o ruptură musculară la coapsa dreaptă suferită la sfarşitul anului 2011, pare foarte incert după ce, luni, la antrenament, a fost victima unei contracturi musculare.

”Di Maria este convocat, însă nu se simte atat de bine cum ne-am fi dorit. Vom vedea ce va fi cu el, va trebui să aşteptăm”, a declarat Mourinho într-o conferinţă de presă.

In ce-l priveşte pe germanul Sami Khedira, el suferă de o ”entorsă la glezna dreaptă” din meciul de campionat cu Granada (victorie a Madridului cu 5-1).

Realul va trebui să joace şi fără fundaşul spaniol Alvaro Arbeloa, suspendat din cauza unui cartonaş roşu primit în returul optimilor de finală ale Cupei Regelui, cu Malaga (victoria Realului cu 3-2 şi 1-0).

In faţa acestor absenţe, Mourinho a spus că va conta miercuri pe toţi jucătorii săi valizi, inclusiv pe fundaşul central Carvalho, care nu a mai jucat cu Realul din 28 septembrie, împotriva lui Ajax (victorie cu 3-0).

”Este posibil şi chiar necesar ca fundaşul Carvalho să figureze în lista pentru ‘clasico’ de maine”, a spus Mourinho.loading...

Adauga un comentariu