Sport

Baschet: Iesenii cistiga „Cupa Moldrom”

Publicat: 31 aug. 1999

Pe parcursul a trei zile, Sala Polivalenta din Iasi a gazduit intrecerile celei de-a patra editii a „Cupei Moldrom” la baschet. S-au reunit la start, pe linga elevii antrenati de Dan Pavelescu si Radu Boisteanu, echipele din Galati (CSU Galtour), Brasov (CSU Romradiatoare) si Republica Moldova (Floare Bender). Obtinind trei victorii din tot atitea posibile, baschetbalistii de la Poli Moldrom au reusit sa pastreze trofeul la Iasi, ca si alte doua titluri neoficiale: cel mai tehnic jucator: Sasa Scutelnic si cosgeterul competitiei – Catalin Burlacu: 70 puncte. Locul secund a fost ocupat de CSU Romradiatoare Brasov (antrenor D. Calancea), doua victorii si o infringere, Floare Bender (antrenor Pogorelov) – o victorie si CSU Galtour Galati – trei infringeri. Cel mai prolific marcator al turneului, Burlacu a devenit se pare titular incontestabil in echipa ieseana, avind o medie de aproape 25 de puncte pe meci.
In alta ordine de idei, sa spunem ca antrenorul moldovenilor, participanti la fiecare editie a Cupei Moldrom, Pogorelov, a refuzat sa participe la festivitatea de premiere, acuzind vehement arbitrajul in numeroase rinduri.
Pe 11 septembrie, va debuta primul turneu al campionatului, pina atunci profesorul Dan Pavelescu& compania incercind sa mai acopere cele citeva mici brese existente in jocul echipei.

Rezultatele meciurilor:
joi, 26 august
Poli Moldrom – CSU Romradiatoare Brasov 95-74 (49-34)
Floare Bender – Galtour Galati 95-80 (50-33)

vineri, 27 august
Poli Moldrom – Floare Bender 88-86 (44-33)
CSU Romradiatoare Brasov – CSU Goltour Galati 76-73(37-40)

simbata, 28 august
Poli Moldrom – CSU Galtour Galati 94-62 (54-26)
CSU Romradiatoare Brasov – Floare Bender 85-76 (36-33).
Narcis POHOATAloading...

Adauga un comentariu

Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit