Sport

Baschet: La Poli Moldrom un ochi rade si altul plange

Publicat: 20 ian. 2000

•Clubul va plati astazi datoriile banesti fata de jucatori •Universitatea „Petre Andrei” si-a retras sprijinul de la echipa

Cu doua zile inaintea reluarii Campionatului Diviziei A la baschet masculin, elevii antrenorului Radu Boisteanu isi vor primi in sfarsit restantele banesti din partea clubului Politehnica. Astazi urmeaza sa fie achitate ultimele prime si indemnizatii. In cadrul unei intalniri ce a avut loc ieri intre conducatorii clubului si sponsorii echipei de baschet s-a stabilit ca CS Politehnica sa se achite de datorii fata de jucatori, inlaturandu-se astfel orice fel de speculatii privind neprezentarea baietilor la meciul cu Dinamo de sambata. Aceasta veste buna este umbrita de decizia reprezentantilor Universitatii „Petre Andrei” de a-si retrage sprijinul financiar de la echipa.

Prin urmare, Politehnica Moldrom va fi sustinuta in continuare doar de trei sponsori, alaturi de firma care da numele echipei ramanand „Alexander” si „Connex”. „Cu siguranta ne va lipsi sprijinul acordat de Universitatea «Petre Andrei», care pana acum a fost substantial”, a precizat presedintele CS Politehnica, Octavian Neagoe.

In ceea ce priveste situatia celor doi absenti, Scutelnic si Burlacu, sa spunem ca ei nu s-au prezentat nici ieri la antrenamente. „Rusul” este inca acasa, el motivandu-si absenta din pricina unor probleme familiale destul de grave. Referitor la Catalin Burlacu, antrenorul Boisteanu a spus ca se va lua in discutie atitudinea sa, riscand chiar o pedeapsa din partea clubului. „Oricum, jucatorul isi va primi maine (astazi – n.r.) banii iar daca nici atunci nu se va prezenta la echipa, vom lua masuri”, a precizat Octavian Neagoe.

Sa mai spunem ca Viorel Nanescu s-a refacut complet dupa intinderea suferita in urma cu o saptamana si participa la antrenamente cot la cot cu ceilalti coechipieri. „Nu sunt alte probleme in lot si sper sa nu se iveasca pe parcurs. Toti sunt sanatosi si asteptam increzatori intalnirea de sambata cu Dinamo, pe care trebuie s-o castigam”, a incheiat Radu Boisteanu, antrenorul Politehnicii Moldromloading...

Adauga un comentariu