Sport

Baschet: Poli Moldrom – in serie cu 5 echipe din Bucuresti

Publicat: 22 iun. 1999

Desi la sfirsitul anului competitional FR Baschet a anuntat ca se va renunta la organizarea turneelor inaugurale, echipele urmind sa joace fiecare cu fiecare tur-retur, zilele acestea cluburile au fost anuntate ca, totusi, varianta turneelor e cea mai convenabila pentru onor Federatia patronata de Mircea Cimpeanu!
Echipele au fost impartite in doua serii de cite 8, in fiecare serie jucindu-se 4 turnee. Paradoxul apare din faptul ca Iasul face parte dintr-o serie cu nu mai putin de 5 bucurestene ( Steaua, Dinamo, Rapid, Sportul Studentesc, Erbasu), plus „U” Cluj si ILSA Pitesti.
Rugat sa comenteze aceasta anomalie, Paul Neamtu, unul din patronii S.C. Moldrom, ne-a declarat : „Chiar si in actualele conditii vom participa la turneele organizate de Federatie. In mod normal cele 4 turnee ar trebui organizate de Bucuresti, Iasi si Cluj. Suma vehiculata este de 25-30 milioane per turneu”.
Referitor la situatia echipei, Paul Neamtu ne-a precizat : „Pentru sezonul urmator s-au reinnoit contractele lui Sestopal, Mirisevschi si Scutelnic. In privinta lui Scutelnic, pregatim o surpriza tuturor iubitorilor baschetului in sensul ca am inceput demersurile pentru a-i fi acordata cetatenia romana, situatie in care Sasa va evolua si in nationala Rominiei!”
Banca tehnica a lui „Poli” va fi asigurata de cuplul Pavelescu-Boisteanu, ajutat de Moscalu si Sestopal, in calitate de antrenori secunzi. In ce priveste transferurile, de plecat „va pleca doar Ivo Petovici. Vom incerca aducerea unui pivot de valoare, acesta fiind singurul post deficitar al echipei. Mitica Anghel mai are contract cu Moldrom , asa ca nu se pune problema plecarii liu in alta parte”.
Razvan COSTINloading...

Adauga un comentariu