Sport

Baschet: Politehnica Moldrom – Carbochim Cluj 59-86 (24-43)

Publicat: 22 mart. 1999

Sala Polivalenta a gazduit simbata intilnirea dintre echipele Politehnica Moldrom si Carbochim Cluj, joc din cadrul play-off-ului Diviziei A la baschet masculin. Ziua de simbata a fost una, din pacate, nefasta pentru baschetul nostru, elevii antrenorilor Dragan Petricevic si Radu Boisteanu nereusind sa opreasca o echipa puternica si ambitioasa, in speta Carbochim.

Primul cos al meciului a apartinut lui Sasa Sestopal, un cos de doua puncte. Dupa aceea oaspetii s-au napustit efectiv sub panoul iesean inscriind cos dupa cos. In minutul 7, scorul a fost de 9-8 pentru gazde, in minutul 13, 22-15 pentru Carbochim, iar dupa primele 40 de minute scorul a fost 24-43. In repriza a doua nu s-a schimbat mai nimic din fizionomia jocului, de exemplu, in minutul 8 clujenii au condus cu 56-36.

Jocul s-a incheiat cu scorul de 86-59 in favoarea formatiei Carbochim Cluj, care, simbata, a obtinut o victorie meritata in fata unui adversar, Politehnica Moldrom, care nu a fost in apele sale. Indiferent de valoarea adversarului baschetbalistilor ieseni, diferenta mare cu care echipa din Cluj a obtinut aceasta victorie este, nu reflecta, totusi, valoarea reala dintre cele doua teamuri. Simbata, echipa ieseana a avut un accident, care, in mod normal, ar trebui sa nu sa se mai repete.

Au jucat formatiile: Anghel, D. Popa, Nanescu, Scutelnicu, Sestopal, Moscalu, Burlacu, Petovic, Murgoci, Mirisevschi si Vrinceanu (Politehnica Moldrom); Cenean, Saftescu, Szillagyi, Dumitrescu, Marin, Sebesteyn, M. Popa, Grunvald, Lapuste, Tenter (Carbochim Cluj).
Au arbitrat: Marin Oprea (Brasov) si Gabi Raceanu (Bucuresti).
Observator FRB: Ion Olaru (Bucuresti).loading...

Adauga un comentariu