Sport

Baschetbalistii ieseni au ca obiectiv locurile 1-4

Publicat: 13 iul. 1999

Ieri, dupa o vacanta de aproximativ o luna, baschetbalistii de la Politehnica Moldrom au avut programata prima sedinta de antrenament. La ora 10.30 toti componentii lotului au participat la discutia cu antrenorii Dan Pavelescu si Radu Boisteanu in cadrul careia s-a anuntat obiectivul pentru noul sezon, adica o clasare in primele patru, posibil chiar atacarea titlului national, ” lucru perfect realizabil cu actualul lot de jucatori”, dupa cum a specificat antrenorul principal, prof. Dan Pavelescu. De altfel si componentii echipei sint de acord cu obiectivul trasat de conducerea tehnica si de sponsorul principal, firma Moldrom.
Pentru o mai buna colaborare cu conducerea echipei, sponsorii acesteia – alaturi de Moldrom contribuind firmele Connex, Polirom si Fundatia Academica ” Petre Andrei” – vor intra in Consiliul de Administratie al clubului, care va fi alcatuit din cite un reprezentant al fiecarui sponsor.
La antrenamentul de ieri au participat toti jucatorii de anul trecut, exceptiile numindu-se Ivo Petovici ( reintors in Muntenegru ), Dragos Zetu, care se pregateste pentru admiterea la facultate si Serghei Mirisevschi, aflat momentan in Germania, situatia sa urmind sa fie clarificata miercuri. Internationalii de juniori Dornescu si Moscalu se afla in cantonament cu lotul de juniori la Poiana Brasov. Au fost prezenti asadar 10 jucatori: Burlacu, Moscalu, Gheorghiu, Popa, Nanescu, Anghel, Vrinceanu, Scutelnic, Sestopal si Murgoci. De altfel primul antrenament a constat intr-o miuta care a opus echipa ” batrinilor” ( Moscalu, Popa, Anghel, Sestopal, Scutelnic ) juniorilor, primii impunindu-se autoritar.
Referitor la programul echipei, prof. Dan Pavelescu ne-a declarat: „Pe 15 iulie vom pleca pentru 10 zile la mare, in statiunea Venus, la hotel Nora, un sejur complet costind 237.000 lei pe zi de persoana. Va urma apoi, in perioada 5-15 august stagiul montan de la Poiana Brasov, la hotel Olimpic, acolo urmind sa jucam si 3 partide de verificare cu CSU Romradiatoare Brasov. La intoarcerea la Iasi vom organiza Cupa Moldrom, participantele numindu-se probabil Herlitz Tg. Mures, Romradiatoare Brasov si Floare Bender, dupa care se va intra in linie dreapta pentru campionatul care va debuta pe 9 septembrie”.
In ce priveste politica de transferuri se preconizeaza aducerea a doi juniori de la CSS Buzau, pentru ca, asa cum a declarat Dan Pavelescu, „politica noastra se va baza in continuare pe elementele locale. De altfel, in acest sens ne propunem sa-l crestem pe Bogdan Dornescu care are toate calitatile necesare pentru a ajunge un pivot de valoare”.
Razvan COSTINloading...

Adauga un comentariu