National

Basescu, ATAC la Ciolos: In Romania ruleaza filmul SF “Onestitatea lui Ciolos”

Publicat: 19 oct. 2016
1
Fostul presedinte, Traian Basescu, il ataca pe Dacian Ciolos intr-o postare pe Facebook. Traian Basescu este nemultumit de faptul ca premierul romaniei o face pe „onestul”, refuzand in diverse randuri sa ia o decizie transanta, in legatura cu motiunile depuse in Parlament impotriva unor ministrii. La sfarsitul postarii, Traian Basescu se arata deranjat de conturile false, care ii „asalteaza” pagina. 
” In Romania ruleaza filmul SF “Onestitatea lui Ciolos”!
Motiune simpla impotriva Ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, pentru neplata la timp a subventiilor catre agricultori. Motiunea este adoptata de Parlament, dar „onestul” Dacian Ciolos stabileste ca ministrul ramane in guvern.
Motiune simpla impotriva Ministrului Justitiei, Raluca Pruna. Motiunea este adoptata de Parlament, dar „onestul” Dacian Ciolos stabileste ca Raluca Pruna (care a mintit la CEDO, pentru care drepturile fundamentale sunt un moft si care nici pana astazi n-a raspuns public daca a fost angajata al unui serviciu secret) ramane in guvern.
Ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu, suspectat ca spala bani printr-un site pirat este mentinut in guvern de „onestul” Dacian Ciolos.
Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, cu membri de familie puternic implicati in piata medicamentelor si cu un mare numar de oameni din aceeasi piata adusi in minister, este mentinut in functie de „onestul” Dacian Ciolos.
Ministrul Economiei, Costin Borc, batjocoreste pur si simplu producatorii romani de alimente la expozitia SIAL de la Paris sau la targul de turism de la Dubai. Pentru „onestul” Dacian Ciolos, nu este nici o problema umilirea firmelor romanesti, ministrul este bun in functie.
Achizitia prin subscriptie publica a operei lui Brancusi Cumintenia Pamantului, folosita de „onestul” Dacian Ciolos pentru propria-i publicitate, a fost un esec major pe care propagandistul onest de la Victoria l-a etichetat, desigur din „onestitate”, ca fiind un succes.
Tot „onestitatea” il face pe Ciolos sa-si imprastie ministrii si secretarii de stat prin mai multe partide, pentru ca informatiile cu privire la „atmosfera” despre el trebuie cunoscuta si inainte si in timpul si, mai ales, imediat dupa alegeri (stil Bruxellez, ce sa-i faci).
Vezi si: Traian Basescu a facut o dezvaluire ce i-ar putea incheia cariera politica a lui Dacian Ciolos 
Si pentru ca „onestitatea” trebuie sa aiba si o culme, ce credeti ca face „onestul” Dacian Ciolos ? Pai face o platforma neutra politic, adoptabila de orice partid, cu 10 principii culese alternativ din platformele PPE si a Socialistilor Europeni, o publica, anunta ca nu participa la alegeri si asteapta sa vada cine castiga. Daca vor castiga liberalii, biata Alinuta il va face premier, daca va castga PSD, se vor ocupa Iohannis si Codruta sa-l convinga pe Dragnea ca platforma de principii a „onestului” Dacian Ciolos este la fel de buna si pentru socialisti, dar ca nu poate fi implementata decat de un om „onest” ca Dacian Ciolos reinstalat la Palatul Victoria.
PS-Nu vreau sa vorbesc azi despre onestitatea numirii si remanierii celor 9 ministri in numai 9 luni de guvernare.
Cei cu conturi false sunt rugati sa nu posteze azi.” a scris pe facebook, Traian Basescu
Comentarii
Adauga un comentariu