National

BASESCU ataca noile numiri ale guvernului Ponta: Sova si Corlatean, MARI ERORI

Publicat: 06 aug. 2012
1

Presedintele suspendat a criticat dur noile propuneri de ministri ai cabinetului Victor Ponta.

„Cred ca este o mare eroare desemnarea lui Sova in cabinet, avand in vedere reactiile care pot sa apara impotriva Guvernului ca urmare a declaratiilor antisemite pe care le-a facut. Asa ceva nu se uita si nu e tolerat in Europa.

O alta mare eroare: domnul Corlatean este ministrul care a constrasemnat OUG prin care s-au redus atributiile CCR. Acest lucru va avea un impact major asupra credibilitatii externe a Romaniei.

Fac un apel la domnul presedinte Antonescu, puteti sa nu le primiti juramantul. In rest, nu am comentarii legate de remaniere, domnul Dusa si-a pus in plina vara o caciula care ii cade pe ochi.

Ar fi lamentabil ca Guvernul sa faca tentativa sa-l trimita pe Marga ambasador la Berlin. Se poate incerca benign, dar nu Berlin”, a declarat Traian Basescu, la sediul sau de campanie.

Dan Sova a fost propus luni pentru functia de ministru pentru relatia cu Parlamentul, iar Titus Corlatean pentru scaunul de ministru de Externe, in locul lui Andrei Marga.

Sursa: realitatea.net

Comentarii
 • Ce impact a avut doamna ex.Ministru Udrea cand purta rochie de Paisprezede mii de lire straine cand a fost publicata in ziarele exterioare, ce impact a avut Romania domnule Basescu? Sau Vezi paiul din ochiul aluia dar nu vezi birna din ochiul tau?…

 • Va veti convinge singuri de erori; partea proasta e ca le vom simti cu totii.
  Pe de alta parte nu ma deranjeaza valoarea sau culoarea hainelor unor oameni de stat atat timp cat acestia nu au facut rau Romaniei. In caz ca nu stiti, in zonele in care s-a derulat programul REGIO o multime de oameni nevoiasi ii multumesc doamnei Udrea ca au acum o paine!
  Daca in Iasi nu s-a realizat nimic bun in ultimii ani este strict vina autoritatilor locale.

  • Adica ce insinuezi ? M-am convins ca cea mai mare eroare a Romaniei a fost Traian Basescu si PD-L (Un GOLAN). Nu te deranjeaza valoarea hainelor ?! Bai tu auzi ce vorbesti? Udrea din banii tai isi cumpara haine prostule/proasto ce mai esti. Da ii multumesc doamnei CORVE UDREA persoanele care au afaceri cu ea, nu oameni de rand. A fraierit multi oameni de afaceri, le-a inchis afacerile daca nu au vrut sa colaboreze,spaga ceva un teren… Ela eu cred ca tu o simpatizezi prea mult pe doamna Udrea. Daca tot iti place de ea, ar trebui sa va luati de mana. Cred ca sunteti acelasi caracter.

 • UDREA NU A FACUT RAU ROMANIEI? :))) CRED CA O FACUT MULT BINE ROMANIEI :))) ETALANDUSI SANII PENTRU A OBTINE FONDURI EUROPENE SI BANI IN FAVOAREA EI NU A NOASTRA, A ROMANILOR. CUM SI-A PLATIT CREDITUL DE TREI MIL DE EURO PESTE NOAPTEEEEEE?????? IA RASPUNDE-MI ELA SUSTINATOAREA PL MELE.

 • El inca mai are tupeul sa’si dea cu parerea asupra deciziilor luate de cei din Guvern! Acum au votat impotriva lui aproape * milioane de romani, Basescu nu mai are niciun fel de legimitate si nu se mai poate intoarce la Cotroceni.

   • BA NU E VARZA CU CARNE….TU ESTI O VARZA MARE CU CARNE SI TOTI BASISTII PROSTI SUNTETI O MARE VARZA…DA SECURISTUL SEF A AVUT IMPOTRIVA LUI PESTE SAPTE MILIOANE JUMATE DE ROMANI VII RETINETI VII…SPRE DEOSEBIRE DE VOI OLIGOFRENILOR CARE INVOCATI CA SUNT DE PARTEA VOASTRA UNSPREZECE MILIOANE …DIFERENTA…PAI IA CALCULATI JI..GO..DII..LOR…UNSPREZECE MILI PLUS OPT MILIOANE JUMATE CATI S-AU PREZENTAT LA REFERENDUM…PLUS TREI MILI OPT SUTE DE MINORI PANA IN OPTSPREZECE ANI…CAT FACE IN TOTAL…DOUA ZECI SI TREI MILIOANE SI TREI SUTE DE MII DE ROMANI…IAR PROSTUL PU..LII NOASTRE NUMIT BASESCU MAI VREA SA MAI PUNA CATEVA SUTE DE MII…DECI REZULTA CA SUNTEM APROAPE SAU CHIAR DOUA ZECI SI PATRU MILIOANE DE ROMANI…..OAAAAAAAAUUUUUUUUUUUU DAR CE MULT AM CRESCUT DE LA REVOLUTIE CAND ERAM APROXIMATIV DOUAZECI SI DOUA MILIOANE…BAI PANARAMELOR …VOI CHIAR NU VA DATI SEAMA CAT DE PENIBILI SI JE..GO..SI SUNTETI….ARE MARE DREPTATE ANA …SECURISTUL SEF AL TARII BASESCU NU MAI ARE LEGITIMITATE…MAREA MAJORITATE A ROMANILOR NU MAI VOR CU EL SI CU PDL…GATA A APUS ERA VOASTRA NENOROCITA ERA BASISTA …CARE O CONSIDER A DOUA ERA CIUMATA DIN ISTORIA ROMANIEI …DUPA ERA COMUNISTA….

Adauga un comentariu