National

Basescu, despre cazul Nokia: Vor pleca si alti investitori, daca ii mai tinem in loc cu birocratia

Publicat: 29 sept. 2011
Vor mai pleca si alti investitori din Romania „daca ii mai tinem in loc cu birocratia si cu ezitarea de a ne asuma decizii importante vor pleca si astia”, a spus seful statului, potrivit Realitatea TV. 
Decizia finlandezilor de la Nokia de a inchide fabrica din Romania i-a lasat masca pe angajati. Circa 2.200 de angajati au fost chemati joi la locul de munca pentru o sedinta la care a participat si conducerea Nokia pe Europa.
Închiderea fabricii de la Jucu, judetul Cluj, i-a oferit presedintelui Basescu din nou ocazia sa atraga atentia politicienilor ca din cauza birocratiei, si alti investitori ar putea parasi Romania.
„As face un comentariu legat de asta si potentialii investitori pe care ii avem. Cei care vor sa faca prospectiuni in Marea Negra sau cei care vor sa exploateze aur. Daca ii mai tinem in loc cu birocratia si cu ezitarea de a ne asuma decizii importante vor pleca si astia. (…) La lansarea mesajului meu referitor la zacaminte birocratii au spus printre dinti ca trebuie sa evalueze resursele”, a declarat presedintele Traian Basescu dupa anuntul celor de la Nokia ca vor inchide fabrica de la Jucu.


loading...

Adauga un comentariu