National

Basescu, favoritul blondelor. Cine este tanara care ii calca pe urme Elenei Udrea – FOTO

Publicat: 24 feb. 2015
Elena Udrea are o fana infocata care incearca sa ii urmeze stilul cat mai bine cu putinta. O cheama Cristina, are 21 de ani, este blonda si are aceeasi tunsoare ca Elena Udrea. Nu de putine ori, tanara a fost fotogafiata alaturi „idolul” sau, dar si alaturi de Traian Basescu sau Emil Boc. Cristina a intrat in atentia Elenei Udrea in momentul in care a transmis o scrisoare deschisa despre PDL.
„Cand spun PD-L, ma gandesc la simplitate, bunatate, modestie si omenie. Acestea sunt cuvintele care-mi vin in minte atunci cand spun PD-L. La noi in partid nu exista „Legea Egoistului”, „Scoala-te sa ma asez eu!”, ci oamenii acestui partid se gandesc la cei din jurul lor”. Sunt primele ganduri ale sustinatoarei PDL, Cristina Beatrice, cea care a miscat-o intr-atat pe Elena Udrea incat a simtit nevoia s-o impartaseasca prietenilor ei de pe Facebook. Se intampla in 2011.
In final, autoarea scrisorii facea o adanca plecaciune pedelistilor, fara sa-l uite insa pe Traian Basescu: „Vreau sa va multumesc PD-L-istii mei, pentru ca datorita dumneavoastra am cele mai frumoase amintiri pe care nu o sa le uit niciodata si pe care le voi pastra in suflet mereu. Nu am sa uit cat de fericita plecam in campanii, nu am sa uit cu cata mandrie purtam tricoul portocaliu. O zi deosebita a fost atunci cand am mers la Pitesti si mi s-a indeplinit un vis. Pe 8 noiembrie 2009, l-am vazut pe domnul presedinte Traian Basescu alaturi de toti membrii partidului pe care ii respect foarte mult. Imi doresc sa stau de vorba cu dumneavoastra, sa fac o poza cu dumneavoastra. Va sustin si mereu va voi sustine, pentru ca stiu ca faceti tot ceea ce este posibil pentru o Romanie mai buna. Un adevarat invingator se caracterizeaza prin modestie si omenie, pentru ca doar cel ce pune suflet si isi doreste cu adevarat INVINGE!” – pentru PD-L”.
In timp, pe masura ce a tot „crescut” politic pe langa Elena Udrea, Cristina i-a copiat tunsoarea, ba chiar si vestimentatia, ajungandu-se anul trecut la un moment incredibil, in care atunci cand o vede pe Cristina cu un breton identic cu al ei, dar si cu taior, fostul ministru sa ramana masca.
Comentarii
Adauga un comentariu