News Flash:

Basescu intoarce legea ANI la Parlament

2 Iunie 2010
1184 Vizualizari | 2 Comentarii
Presedintele Traian Basescu nu a promulgat noua lege de functionare a Agentiei Nationale de Integritate si a cerut Parlamentului reexaminarea acesteia. "Declaratiile de avere si de interese depuse anterior intrarii în vigoare a prezentei legi ar trebui sa ramana publice", se precizeaza intr-un comunicat al Presedintiei. "Noua lege prevede, înca din primul articol, categoriile de persoane obligate sa depuna declaratii de avere si de interese. Exceptarea de la aceste obligatii a persoanelor care candideaza pentru functiile de Presedinte al Romaniei, deputat, senator, consilier judetean, consilier local sau primar, afecteaza procesul de transparenta si integritate în exercitarea functiilor si demnitatilor publice. Combaterea coruptiei si asigurarea transparentei si a integritatii în sectorul public reprezinta elemente ale unei bune guvernari pentru orice societate si sunt o prioritate a societatii romanesti. In virtutea importantei functiei pe care ar putea sa o ocupe, candidatii trebuie sa dea dovada de integritate, iar alegatorul trebuie sa cunoasca cat mai bine candidatii", isi motiveaza presedintele, printre altele, refuzul de a promulga noua lege.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Dascălu D. Paul  | #109189
Unii bărbaţi par a fi mai buni decât femeile, după cum şi unele femei par a fi mai bune decât bărbaţii. Realitatea este că bărbaţii sunt complementari femeilor.Mamele noastre au fost mai iubite decât taţii noştrii din diverse motive: simţul inăscut pentru dragoste de mamă, grija mamei pentru copii etc. Mai târziu ne-am dat seama că şi taţii sunt iubiţi de copiii săi pentru ocrotirea de care dau dovadă,pentru grija lor în intreţinerea copiilor,pentru priceperea lor etc.Caracterele femeilor se completează cu cele ale bărbaţilor.Deferenţe mari există între femei în ceea ce priveşte frumuseţea fizică, caracterul,temperamentul,talentele, care depind de mai mulţi factori: genetici, educaţia din familie,şcoală,facultate,anturaj etc.La fel există mari diferenţe şi între bărbaţi, cauzate de aceişi factori.Sunt femei foarte bune din toate punctele de vedere ca şi bărbaţi foarte buni.De obicei atât femeile cât şi bărbaţii au câte ceva foarte bun,frumos, atrăgător,dar şi câte ceva rău,urât,respingător.La fel şi femeile.Prin auto educaţie,autoinstruire şi străduinţă,putem ajunge pe placul oricui.Mult succes!
Dascălu D. Paul  | #109195
Comentariul anterior era un răspuns pentru Monica Columbeanu la afirmaţia domniei sale că "bărbaţii sunt mai buni decât femeile".Vă rog să mă scuzaţi!
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2127 (s) | 22 queries | Mysql time :0.035190 (s)