National

Basescu JIGNESTE inteligenta oamenilor din Romania

Publicat: 03 iun. 2015
1

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat votul de ieri, din Senat, prin care cererea procurorilor DNA de retinere si arestare preventiva a lui Dan Sova a fost respinsa. De vina sunt si reprezentantii PNL, care nu au fost in sala in numar suficient de mare, spune el. „Daca PNL venea cu opt oameni in plus il lasa pe Sova sa mearga in fata justitiei”. Dar intrebarea este alta. Cine nu il lasa pe Sova sa fie trimis in judecata domnule FOST PRESEDINTE JUCATOR? Votul de ieri a fost pentru RETINEREA si ARESTAREA lui.

„Ce ma surprinde este numarul mare de absenti de la PNL, ceea ce arata ca o intelegere de fapt a existat. 11 absenti e mult prea mult pentru un vot atat de important care a dat masura relatiei Parlament-justitie”, a spus el.

Citeste si Dan Sova: Imi doresc trimiterea dosarului in instanta, sa terminam cu toate discutiile astea

„Si am mai facut ieri comparatia cum au fost tratati unii sau alti parlamentari. Nu reprosez relatia din interiorul Parlamentului cand pentru un parlamentar cu trei cereri se voteaza toate in cateva ore si vin la munca duminica si pentru altul de trei luni pana la urma se da un vot impotriva prezentarii parlamentarului in fata justitiei. Nu asta judec eu. Judec relatia Parlament-justitie, nu Parlament cu parlamentarii”, a adaugat fostul presedinte.

Citeste si Un nou dosar penal pe numele lui Traian Basescu. Instanta a confirmat redeschiderea

El s-a referit astfel la cererile DNA privind retinerea si arestarea preventiva a Elenei Udrea, aprobate de parlamentari.

Citeste si Basescu: In acelasi Parlament al Romaniei pentru doamna Udrea s-au facut trei cereri de

El spune ca ceea ce i se pare „infinit mai grav” este „ipocrizia” politicienilor.

„Daca PNL venea cu opt oameni in plus era 72 la 74, ceea ce il lasa pe Sova sa mearga in fata justitiei, scutul e noua ‘marti neagra’ si este semnalul definitiv al razboiului deschis de clasa politica impotriva justitiei”, a mai spus Traian Basescu.

Citeste si De ce a fost redeschis dosarul „Tiganca imputita”

Senatul a respins ieri, cu 66 de voturi pentru si 72 impotriva, solicitarea DNA privind retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova. Presedintele Klaus Iohannis a criticat rezultatul votului, „Parlamentul persevereaza in a obstructiona procesele din justitie, apeland la tertipuri procedurale”.

Citeste si Dosarul „Basescu-Mihaileanu”, REDESCHIS

Comentarii
  • In primul rind bai ziarist de kkt, nu poti sa compari o gasca de idioti (i-am numit pe parlamentari), cu restul romanilor. Chiar daca au fost alesi de acestia, romanul de rind nu a fost informat daspre gradul de inteligenta sau moralitate al candidatului.
    Parlamentul Romaniei este o grupare infractionala de tip mafiot, care vrea sa subordoneze justitia ca sa poata fura nestingherita.
    Asa ca, nesimtitule mai bine taceai din gura.

Adauga un comentariu